Kennisgewing

This article applies to the previous Partner Center experience. If you see your Book ID at the top left when you select an individual book, you're in the new Partner Center experience. Read the guide for adding a new book.

Voeg 'n enkele boek by

Jy kan 'n enkele boek deur die Play Boeke Vennootsentrum oplaai en publiseer. Jy kan uitvind hoe om veelvuldige boeke by te voeg as jy 'n groot aantal boeke het wat jy wil indien.

Verskaf boekinstellings

1. Meld aan by die Vennootsentrum.
  2. Klik aan die linkerkant Boekkatalogus en dan Voeg boek by.
  3. Kies die templaat met die verstekinstellings wat jy op jou boek wil toepas.
  4. Kies 'n verkoopopsie.
  5. Kies die soort boek-ID.
    • Kies Kry 'n Google-boek-ID (GGKEY) as jy nie 'n ISBN vir die boek het nie.
    • As jy 'n ISBN het, kan jy óf die 10-syfer- óf die 13-syfer-ISBN invoer.
  6. Klik Stoor en gaan voort.
  7. Verskaf soveel inligting moontlik oor die boek. Klik elke oortjie se naam om na verskillende oortjies toe te gaan.
    • Boekinligting: Voer basiese bibliografiese inligting, soos die boekformaat, titel en skrywer in. Gebruik die bykomende oortjies boaan die bladsy om die verskillende soorte metadata te kry wat jy moet invoer.
    • Inhoud: Laai jou boek se lêers op.
    • Pryse: Spesifiseer hoeveel die boek kos en waar jy dit wil verkoop.
  8. Gaan na die Inhoud-oortjie om lêers vir hierdie boek in te dien.
  9. Volg die stappe om die inhoud en omslag op te laai.

Laai inhoud- en omslaglêers op

1. Gaan na die Inhoud-oortjie vir die boek wat jy wil oplaai.
  2. Klik Laai 'n lêer op.​
  3. Klik Kies lêers om hierdie boek se lêers op jou rekenaar te kies.
    • Om veelvuldige lêers op een slag op te laai, moet jy seker maak dat elke lêer kleiner as 2 GB is.
    • Jy moet ons lêernaamriglyne volg.
    • Lêers wat suksesvol opgelaai is, verskyn in die Inhoud-oortjie.

Kom meer te wete oor die Inhoud-oortjie.

Publiseer die boek

1. Gaan na die Kontroleer-oortjie vir die boek wat jy wil publiseer.
  2. Klik Publiseer.
  3. Die boek verskyn in jou Boekkatalogus en word binne 24 uur gepubliseer.