Bla gjennom og søk i bokkatalogen

Du kan se bøkene du har sendt inn, i bokkatalogen i partnersenterkontoen din.

1. Rull for å finne de aktive bøkene dine.
  2. Klikk på boktittelen for å se detaljer og innstillinger om boken.

I bokkatalogen kan du se

• tittel
  • forfatter
  • identifikator, for eksempel ISBN
  • status
  • merke som viser hvilken mal som er brukt for standardinnstillingene
    • Hvis du har 20 eller færre bøker i katalogen din, kan du ikke se gjennom merkene, men du kan se gjennom omslagsbildene.

Bøkene dine vises på Bokkatalog-siden uavhengig av om de bare er tilgjengelige for forhåndsvisning på Google Bøker eller om de selges på Google Play.

1. Rull for å se alle de aktive bøkene i katalogen din.
  2. Klikk på tittelen for å se detaljer om en bestemt bok.

Bokstatus

Status-kolonnen inneholder grunnleggende informasjon om statusen til bøker i partnerprogrammet.

• Publisert på Google Play

• Denne boken er tilgjengelig for salg i Google Play-butikken og på Google Bøker.

• Publisert på Google Bøker

• Du kan se en forhåndsvisning av denne boken på Google Bøker, men du kan ikke kjøpe den i Google Play-butikken. Dette kan skyldes følgende årsaker:

• Den er ikke aktivert for salg.

• Det er en trykt bok, og den digitale utgaven selges i Google Play-butikken som en egen oppføring i bokkatalogen.

• Trenger godkjenning

• Du har lagt til denne boken i kontoen din, men du har ikke oppgitt om du vil at den skal være tilgjengelig for forhåndsvisning eller salg.

• Slik angir du tilgjengeligheten for boken:

1. Klikk på boktittelen i bokkatalogen.

2. Gå til «Sammendrag»-fanen.

3. Angi tilgjengeligheten.

• Tips: Hvis du vil bruke standardverdier automatisk og unngå dette trinnet i fremtiden, kan du endre malinnstillingene.

• Krever handling

• Du har indikert at du vil legge ut denne boken på Google Bøker, eller selge den på Google Play, men det er noe som står i veien for dette.

• Dette kan du gjøre:

1. Hold markøren over statusmeldingen for å få mer detaljert informasjon.

2. Gå til feilsøkingsverktøyet vårt for å se hva du må gjøre.

• Hvis du ikke vil selge denne boken eller vise forhåndsvisningen på Google Bøker, kan du deaktivere den for å fjerne den fra katalogen.

• Deaktivert

• Denne boken er fjernet fra Google Play-butikken og Google Bøker.

• Hvis du vil finne deaktiverte bøker, må du søke etter dem.

• Behandler

• Systemet behandler nye innstillinger eller filer basert på nylige endringer i boken.

• Kom innom senere for en oppdatert status.

• Ukjent

• Det finnes ikke nok informasjon om denne boken til at den kan tilordnes en status.

• Boken er trolig under behandling, og en oppdatert status kommer snart.

• Som standard inneholder søkeresultatene alle bøker som samsvarer med søkeordene dine, deriblant
    • identifikator
    • titler
    • undertitler
    • forfattere
  • De fleste søk skiller ikke mellom store og små bokstaver, og bare hele ord blir funnet.
    • For eksempel returnerer ikke et søk på «land» dikt av Wergeland.
  • For merker må du være nøyaktig med bruken av store og små bokstaver.

Slik søker du i katalogen:

1. Gå til Bokkatalog-siden.
  2. Øverst til høyre klikker du på søkefeltet med etiketten «Filtrer bøker».

Tips: Hvis du eksporterer bøkene dine etter at du har kjørt et søk, inkluderer filen kun søkeresultatene.

• For å søke i bestemte felt, klikk på trekantikonet i søkefeltet, eller følg veiledningen nedenfor.

Søk etter identifikator

Skriv inn et ISBN-nummer eller en annen bokidentifikator i søkefeltet.
  • For å finne flere bøker, skriv inn en liste med identifikatorer som er atskilt med mellomrom. Du må ta med prefikset "GGKEY:" for alle identifikatorer som begynner med dette.

Søk etter tittel

Hvis du vil søke i alle boktitlene, skriver du inn "title:" før søkeordet.
  • Hvis du vil søke etter et uttrykk, setter du det i doble anførselstegn.

Eksempel

title:"Romeo and Juliet"

Søk etter bidragsyter

Slik søker du i alle bidragsyterne, for eksempel en forfatter:
  • Skriv inn "author:" før søkeordet.

Søk etter merke (mal)

Merker, tidligere kalt forlagsavdelinger, indikerer hvilke maler bøkene dine er basert på.
Slik søker du i merker:
Skriv inn "label:".
  • Sett hele merkenavnet i doble anførselstegn, og pass på å skille mellom store og små bokstaver.

Eksempel:

label:"Default Settings"