Bla gjennom og søk i bokkatalogen

Du kan bla gjennom og søke etter bøkene dine i bokkatalogen i Partnersenter-kontoen din. I bokkatalogen ser du en oversikt over hver bok, inkludert tittel, forfatter, listepris og status.

For å finne flere detaljer og innstillinger for en bestemt bok, klikk på tittelen og gå til «Bokinformasjon»-siden for den aktuelle boken. Du kan også bruke søkefunksjonen til å slå opp bestemte bøker eller filtrere formatet og vise kolonnene for filtrere etter format og status.

Bøkene dine vises på Bokkatalog-siden uavhengig av om de bare er tilgjengelige for forhåndsvisning på Google Bøker eller selges på Google Play. Alle bøker som selges på Google Play, kan forhåndsvises på Google Bøker. Deaktiverte bøker vises ikke som standard, og de vises bare hvis du velger å vise bokformat og -status.

Hvis du laster ned boklisten din etter at du har søkt eller brukt et filter, blir bøkene i resultatene inkludert i filen.

Søk etter titler, forfattere eller identifikatorer

For å søke i katalogen din, klikk på søkefeltet øverst på «Bokkatalog»-siden. Søkeresultatene inneholder alle bøker med en identifikator, tittel eller bidragsyter som samsvarer med søkeordene du har angitt.

I søk skilles det ikke mellom små og store bokstaver, og de gir også delvise treff (f.eks. hvis du søker etter «shake», får du resultater med bøker av Shakespeare).

Du kan også søke etter bestemte felt ved å bruke følgende prefikser. Hvis du skriver inn flere søkeord atskilt med mellomrom, inkluderer søkeresultatene alle bøker som samsvarer med søketermene du har angitt.

Felt Eksempel Beskrivelse

Tittel

title: "Romeo og Julie"

For å søke gjennom titlene på bøkene dine, skriv inn tittelen før søkeordet. Hvis du vil søke etter et uttrykk, setter du det i doble anførselstegn.

Identifikator

9781455582327

eller

ISBN:9781455582327

eller

GGKEY:17JK9CNTSWF

Skriv inn et ISBN-nummer eller en annen bokidentifikator i søkefeltet for å finne boken med denne identifikatoren. Du må ta med prefikset «GGKEY:» for alle identifikatorer som begynner med dette.

Flere identifikatorer

9781455582327

9781234567890

GGKEY:17JK9CNTSWF

eller

ISBN:9781455582327

ISBN:9781234567890

GGKEY:17JK9CNTSWF

For å se en bestemt liste over bøker, kopier hele listen over identifikatorer fra din egen liste og lim den inn i søkefeltet.

Hvis du tar med det valgfrie prefikset (f.eks. ISBN:), vises identifikatoren(e) som ikke finnes i kontoen din, i rødt.

Bidragsyter

author:Shake

eller

exact_author:Shakespeare

For å søke gjennom bøkenes bidragsytere, herunder forfattere og andre typer bidragsytere, for eksempel forteller, legger du til disse søkeprefiksene:

• «author:» returnerer bøker med bidragsytere som inneholder søkeordet. «author: Shake» returnerer for eksempel bøker av «Shakespeare».
  • «exact_author:» returnerer bøker med bidragsytere som samsvarer nøyaktig med søkeordet ditt. «author_exact: Shake» returnerer ikke bøker av «Shakespeare».

Filtrér etter format

Du kan filtrere bøker etter bokformat basert på formatet du har oppgitt i bokens metadata og informasjon.

For å filtrere bøker etter format, klikk på Format-overskriften øverst i boklisten. Velg deretter formatet.

Filtrer etter status

«Status»-kolonnen inneholder grunnleggende informasjon om statusen for bøker i Partnersenter-kontoen din. Du kan filtrere bøker etter bokstatus og tilgjengelighet, salgsstatus og følgende «Krever handling»-problemtyper:

• Pris
  • Innhold
  • Innstillinger
  • Innholdsrettigheter
  • Kvaliteten på lydboken

For å filtrere bøker etter status klikker du på Status-overskriften øverst i boklisten.

Sorter etter tittel, forfatter og siste oppdatering

Du kan sortere bøkene dine etter kolonnene for tittel, forfatter og siste oppdatering i stigende eller synkende rekkefølge ved å klikke på hver kolonneoverskrift. Vær oppmerksom på at datoen for den siste oppdateringen er et anslag og kanskje ikke helt lik datoen for den siste endringen din.