In de boekencatalogus browsen en zoeken

Je kunt browsen en zoeken naar je boeken in de boekencatalogus van je Partnercentrum-account. De boekencatalogus bevat een overzicht van elk boek, waaronder titel, auteur, catalogusprijs en status.

Als je meer details en instellingen voor een specifiek boek wilt bekijken, klik je op de titel en ga je naar de pagina Boekgegevens van dat boek. Je kunt ook de zoekfunctie gebruiken om specifieke boeken te zoeken of filters toepassen op de kolommen voor boekindeling en -status.

Je boeken staan op de boekencataloguspagina, ongeacht of ze alleen beschikbaar zijn als voorbeeld op Google Boeken of worden verkocht op Google Play. Van alle boeken die op Google Play worden verkocht, kunnen mensen ook een voorbeeld bekijken op Google Boeken. Gedeactiveerde boeken worden standaard niet getoond en zijn alleen zichtbaar als je ervoor kiest de indeling en status van boeken te laten zien.

Als je je boekinformatie downloadt nadat je een zoekopdracht of filter hebt gebruikt, worden de boeken uit de resultaten opgenomen in het bestand.

Zoeken naar titels, auteurs of ID's

Je kunt in je catalogus zoeken door te klikken op het zoekvak bovenaan de pagina Boekencatalogus. Je zoekresultaten bevatten alle boeken met een ID, titel of bijdrager die overeenkomt met de zoektermen die je hebt gebruikt.

Zoekopdrachten zijn niet hoofdlettergevoelig en bevatten ook resultaten voor gedeeltelijke overeenkomsten (als je bijvoorbeeld zoekt naar 'shake', krijg je boeken van Shakespeare als resultaat).

Je kunt ook zoeken in specifieke velden met de volgende voorvoegsels. Je kunt meerdere zoekwoorden opgeven, gescheiden door spaties. Je zoekresultaten bevatten alle boeken die overeenkomen met een of meer van de zoektermen die je hebt opgegeven.

Veld Voorbeeld Beschrijving

Titel

title:"Romeo and Juliet"

Als je in de titels van je boeken wilt zoeken, vul je 'title:' in vóór het zoekwoord. Als je een woordgroep wilt zoeken, plaats je deze tussen dubbele aanhalingstekens.

ID

9781455582327

of

ISBN:9781455582327

of

GGKEY:17JK9CNTSWF

Geef 1 ISBN-nummer of andere boek-ID op in het zoekvak om het bijbehorende boek te vinden. Voor ID's die beginnen met 'GGKEY:' neem je het ook GGKEY-voorvoegsel op.

Meerdere ID's

9781455582327

9781234567890

GGKEY:17JK9CNTSWF

of

ISBN:9781455582327

ISBN:9781234567890

GGKEY:17JK9CNTSWF

Voor een specifieke lijst met boeken kopieer je de volledige lijst met ID's uit je eigen lijst en plak je deze in het zoekvak.

Als je het optionele voorvoegsel opneemt (zoals 'ISBN:'), worden de ID's die niet in je account staan, rood weergegeven.

Bijdrager

author:Shake

of

exact_author:Shakespeare

Als je wilt zoeken in de bijdragers van je boeken met auteurs en andere typen bijdragers (zoals vertellers), kun je deze zoekvoorvoegsels toevoegen:

• Met 'author:' krijg je alle boeken te zien met bijdragers die je zoekwoord bevatten. Met de zoekopdracht 'author:Shake' worden boeken van Shakespeare geretourneerd.
  • 'exact_author:' retourneert alle boeken met bijdragers die exact overeenkomen met je zoekwoord. Bijvoorbeeld: 'exact_author:Shake' retourneert geen boeken van 'Shakespeare'.

Filteren op indeling

Je kunt boeken filteren op boekindeling op basis van de indeling die je hebt opgegeven in de metadata en informatie van het boek.

Als je boeken wilt filteren op indeling, klik je bovenaan de boekinformatie op de kop Indeling en selecteer je de indeling.

Filteren op status

De kolom Status bevat algemene informatie over de status van een boek in je Partnercentrum-account. Je kunt boeken filteren op boekstatus en beschikbaarheid, verkoopstatus en de volgende probleemtypen voor Actie vereist:

• Prijs
  • Inhoud
  • Instellingen
  • Inhoudsrechten
  • Audioboekkwaliteit

Als je boeken wilt filteren op status, klik je bovenaan de boekinformatie op de kop Status.

Sorteren op titel, auteur en laatst geüpdatet

Je kunt je boeken sorteren op de kolom titel, auteur of laatst geüpdatet in oplopende of aflopende volgorde door op elke kolomkop te klikken. De datum waarop een boek voor het laatst is geüpdatet, is een schatting en komt misschien niet precies overeen met de datum van je meest recente wijziging.