Kirjaluettelon selaaminen ja hakujen tekeminen

Näet lähettämäsi kirjat Yhteistyökumppanikeskuksen tilisi kirjaluettelossa näin:

1. Etsi aktiiviset kirjat vierittämällä.
  2. Näet kirjan tiedot ja asetukset klikkaamalla sen nimeä.

Kirjaluettelossa näytetään nämä:

• Otsikko
  • Kirjailija
  • Tunniste, kuten ISBN
  • Tila
  • Tunnus, joka näyttää oletusasetuksissa käytetyn mallin
    • Jos luettelossa on 20 kirjaa tai vähemmän, et voi tarkistaa tunnuksia. Voit kuitenkin tutustua kansikuviin.

Kirjasi näkyvät kirjaluettelosivulla riippumatta siitä, ovatko ne vain esikatseltavissa Google Kirjoissa vai myynnissä Google Playssa:

1. Vieritä nähdäksesi kaikki luettelosi aktiiviset kirjat.
  2. Jos haluat nähdä tietyn kirjan tiedot, klikkaa sen nimeä.

Teoksen tila

Tila-sarakkeessa näet perustiedot kirjan tilasta yhteistyökumppaniohjelmassa.

• Saatavana Google Playssa

• Kirja on myynnissä Google Play Kaupassa ja Google Kirjoissa.

• Saatavana Google Kirjoissa

• Kirjaa voi esikatsella Google Kirjoissa, mutta sitä ei voi ostaa Google Play Kaupasta. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Sitä ei ole asetettu myyntiin.

• Kyseessä on painettu kirja, jonka digitaalinen versio on myynnissä Google Play Kaupassa erillisenä kirjaluettelon teoksena.

• Odottaa hyväksyntää

• Olet lisännyt kirjan tilillesi, mutta et ole ilmoittanut, että haluat sen olevan esikatseltavissa tai myynnissä.

• Näin voit asettaa kirjan saatavuuden:

1. Klikkaa kirjan nimeä kirjaluettelosta.

2. Siirry Yhteenveto-välilehdelle.

3. Valitse saatavuus.

• Vinkki: Jos haluat käyttää oletusarvoja automaattisesti ja välttää tämän vaiheen jatkossa, muuta mallien asetuksia.

• Toimenpiteitä tarvitaan

• Olet ilmoittanut, että haluat lisätä kirjan Google Kirjoihin tai myytäväksi Google Playhin, mutta jokin ongelma estää tämän.

• Toimi näin:

1. Vie kohdistin tilaviestin päälle, niin saat tarkempaa tietoa.

2. Ongelmanratkaisutyökalulla näet, mitä sinun on tehtävä.

• Jos et halua myydä kirjaa tai lisätä esikatselua Google Kirjoihin, poista se luettelosta.

• Poistettu käytöstä

• Kirja on poistettu Google Play Kaupasta ja Google Kirjoista.

• Etsi poistettuja kirjoja hakemalla niitä.

• Käsittelyssä

• Kirjaan on tehty viime aikoina muutoksia, ja järjestelmä käsittelee uusia asetuksia tai tiedostoja.

• Tarkista päivitetty tila myöhemmin.

• Tuntematon

• Kirjasta ei ole riittävästi tietoa tilan määrittämistä varten.

• Kirjaa todennäköisesti käsitellään, ja sen tilan pitäisi päivittyä pian.

• Hakutuloksissa näytetään oletuksena kaikki kirjat, jotka vastaavat hakutermejäsi. Esimerkkejä:
    • Tunniste
    • Nimet
    • Alaotsikot
    • Kirjailijat
  • Useimmissa hauissa kirjainkoolla ei ole väliä, ja vain kokonaisille sanoille haetaan vastaavuuksia.
    • Esimerkiksi haulla "shake" et näe Shakespearen kirjoja.
  • Vain tunnuksia haettaessa kirjainkoolla on väliä.

Näin voit hakea luettelosta:

1. Siirry Kirjaluettelo-sivulle.
  2. Klikkaa oikean yläkulman hakukenttää Suodata kirjat.

Vinkki: Jos viet kirjat haun jälkeen, viety tiedosto sisältää vain hakutulokset.

• Voit hakea tietyistä kentistä klikkaamalla hakukentässä olevaa kolmiokuvaketta tai seuraamalla alla olevia ohjeita.

Tunnisteella hakeminen

Lisää ISBN tai muu kirjatunniste hakukenttään.
  • Hae useita kirjoja lisäämällä lista tunnisteista välilyönneillä erotettuna. Jos tunniste alkaa etuliitteellä "GGKEY:", liitä se mukaan.

Nimellä hakeminen

Hae kirjan nimeä kirjoittamalla "title:" ennen avainsanaa.
  • Jos haluat hakea ilmausta, ympäröi se lainausmerkeillä.

Esimerkki

title:"Romeo and Juliet"

Hae tekijällä

Näin voit hakea kirjojen tekijöitä, esim. kirjailijaa:
  • Lisää komento "author:" ennen avainsanaa.

Hae tunnuksella (malli)

Tunnukset, jotka aiemmin tunnettiin nimellä kirjasarjat, osoittavat, mihin malleihin kirjat perustuvat.
Näin voit hakea eri tunnuksia:
Kirjoita "label:" ennen avainsanaa.
  • Lisää tunnuksen koko nimi lainausmerkeissä. Huomioi isot kirjaimet.

Esimerkki:

label:"Default Settings"