Kirjaluettelosi kirjojen selaaminen ja hakeminen

Näet lähettämäsi kirjat Yhteistyökumppanikeskuksen tilisi kirjaluettelossa. Vierittämällä luetteloa alas näet kaikki aktiiviset kirjasi. Klikkaamalla kirjan nimeä näet sen tiedot ja asetukset. Voit myös hakea haluamaasi kirjaa tai suodattaa luettelon näyttämään vain tietyt kirjat.

Kirjaluettelossa näytetään kirjan nimi, tekijä, tunniste (esim. ISBN-numero), tunnus (kertoo oletusasetukset sisältävän mallin) ja tila. Jos luettelossa on 20 kirjaa tai vähemmän, tunnuksen sijaan näytetään kunkin kirjan kansikuva.

Kirjasi näytetään Kirjaluettelo-sivulla riippumatta siitä, onko ne asetettu vain esikatseluun Google-kirjoissa vai ovatko ne myös myynnissä Google Playssa. Voit tarkastella kaikkia luettelosi aktiivisia kirjoja vierittämällä sivua. Saat lisätietoja kirjasta klikkaamalla sen nimeä. Voit myös hakea kirjoja.

Kirjan tila

Tila-sarake antaa perustietoja Yhteistyökumppaniohjelmaan kuuluvan kirjan tilasta.

• Saatavana Google Playssa
    Tämä kirja on myytävänä Google Play Kaupassa, ja se näkyy myös Google-kirjoissa.

• Saatavana Google-kirjoissa
    Kirjaa voi esikatsella Google-kirjoissa, mutta se ei ole myynnissä Google Play Kaupassa. Syynä voi olla se, ettei kirjaa ole asetettu myyntiin, tai se, että kyseessä on painettu kirja, jonka digitaalinen versio on myynnissä Google Play Kaupassa erillisenä teoksena.

• Tarvitsee hyväksynnän
    Olet lisännyt kirjan tiliisi, mutta et ole vielä ilmoittanut, haluatko lisätä sen esikatseltavaksi tai myyntiin. Voit määrittää kirjan saatavuuden klikkaamalla kirjan nimeä kirjaluettelossa ja siirtymällä Yhteenveto-välilehdelle. Voit välttää tämän tilan määrittämällä malliasetukset, jotka lisäävät kirjoille oletusasetukset.

• Toimenpiteitä vaaditaan
    Olet ilmoittanut haluavasi lisätä kirjan Google-kirjoihin tai myytäväksi Google Playssa, mutta jokin ongelma estää tämän. Saat lisätietoja viemällä hiiren osoittimen tilaviestin päälle. Katso sen jälkeen vianetsintätyökalumme avulla, mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi. Jos et aio myydä kirjaa tai tarjota sitä esikatseltavaksi Google-kirjoissa, voit poistaa sen kirjaluettelostasi poistamalla sen käytöstä.

• Poistettu käytöstä
    Kirja on poistettu Google Play -kaupasta ja Google-kirjoista. Käytöstä poistettuja kirjoja ei näytetä luetteloa selattaessa, vaan ainoastaan hakujen yhteydessä.

• Käsittelyssä
    Kirjaa on muokattu äskettäin ja järjestelmä käsittelee sen uusia asetuksia tai tiedostoja. Tarkista päivitetty tila myöhemmin.

• Tuntematon
    Meillä ei ole tarpeeksi tietoja kirjasta sen tilan määrittämiseksi. Kirjaa käsitellään luultavasti parhaillaan, joten sen tila päivitetään pian.

Voit tehdä hakuja luettelossasi merkitsemällä ruudun Suodata kirjat kirjaluettelosivun oikeassa yläkulmassa. Hakutuloksissa näytetään oletusarvoisesti kirjat, joiden tunniste, nimi, alaotsikko tai tekijä vastaavat antamiasi hakutermejä. Kirjainkoolla ei ole väliä haussa, ja vain kokonaiset sanat etsitään (esim. haku "shake" ei palauta Shakespearen kirjoittamia kirjoja). Poikkeuksen muodostaa tunnisteiden haku: tunnistetta haettaessa täytyy antaa sen täydellinen nimi ja kirjoitusasun täytyy vastata todellista tunnistetta (kirjainkoolla on väliä).

Jos viet kirjojesi tiedot haun jälkeen, vain hakutulosten kirjat sisällytetään tiedostoon.

Voit myös hakea tietyistä kentistä klikkaamalla hakukentässä olevaa kolmiokuvaketta tai käyttämällä seuraavia avainsanoja:

• Hae tunnisteella
    Anna yksi ISBN-tunniste tai muu kirjatunniste hakukenttään. Voit myös hakea useita kirjoja kerralla kirjoittamalla useita tunnisteita. Lisää tunnisteiden väliin välilyönti. Jos tunniste alkaa sanalla GGKEY:, liitä mukaan etuliite.

• Hae nimellä
    Hae kirjan nimeä kirjoittamalla title: ennen hakusanaa. Jos haluat hakea ilmausta, ympäröi se lainausmerkeillä.

Esimerkki
    title:"Romeo and Juliet"
  • Hae tekijällä
    Hae kirjan tekijää (kirjoittajaa tai muita tekijätyyppejä) kirjoittamalla author: ennen hakusanaa.

• Hae tunnisteella (malli)
    Tunniste kertoo, mitä mallia kirjaan on sovellettu (Yhteistyökumppanikeskuksen edellisessä versiossa malleja kutsuttiin nimellä kirjasarja). Hae tunnistetta kirjoittamalla label: ennen hakusanaa ja kirjoittamalla sitten koko tunniste lainausmerkeissä (käytä täsmälleen samaa kirjainkokoa).

Esimerkki
    label:"Default Settings"