Kirjaluettelon selaaminen ja hakujen tekeminen

Voit selata ja hakea kirjoja Yhteistyökumppanikeskus-tilin kirjaluettelosta. Kirjaluettelossa näkyy yleiskatsaus jokaisesta kirjasta, esimerkiksi nimi, tekijä, ovh-hinta ja tila.

Jos haluat nähdä lisätietoa kirjasta tai avata sen asetukset, klikkaa kirjan nimeä ja siirry Kirjan tiedot ‐sivulle. Voit myös hakea kirjoja hakutoiminnolla, suodattaa muodon mukaan ja näyttää kirjan muoto- ja tilasarakkeita.

Kirjasi näkyvät kirjaluettelosivulla riippumatta siitä, ovatko ne vain esikatseltavissa Google Kirjoissa vai myynnissä Google Playssa. Kaikkia Google Playssa myytäviä kirjoja voi esikatsella Google Kirjoissa.Käytöstä poistetut kirjat eivät oletuksena näy. Ne näkyvät vain, jos valitset, että kirjojen muoto ja tila näytetään.

Jos lataat kirjalistan haettuasi tai suodatettuasi kirjoja, tuloksissa olevat kirjat näkyvät tiedostossa.

Kirjojen, tekijöiden tai tunnisteiden hakeminen

Voit hakea luettelosta klikkaamalla kirjaluettelosivun yläreunassa olevaa hakukenttää. Hakutuloksissa näkyvät kirjat, joiden tunniste, nimi tai tekijä vastaavat käyttämiäsi hakutermejä.

Kirjainkoolla ei ole merkitystä haussa, ja tuloksissa näkyy myös osittaisia vastaavuuksia (esim. hakusanalla "shake" näet kirjoja, joiden kirjoittaja on Shakespeare).

Voit myös hakea tietyistä kentistä seuraavilla etuliitteillä. Voit lisätä useita avainsanoja välilyönneillä eroteltuina. Hakutuloksissa näkyvät kaikki kirjat, jotka vastaavat jotakin hakutermiä.

Kenttä Esimerkki Kuvaus

Nimi

title: "Romeo ja Julia"

Hae kirjan nimeä kirjoittamalla "title" ennen hakusanaa. Jos haluat hakea ilmausta, ympäröi se lainausmerkeillä.

Tunnus

9781455582327

tai

ISBN:9781455582327

tai

GGKEY:17JK9CNTSWF

Lisää yksi ISBN tai muu kirjatunniste hakukenttään. Jos tunniste alkaa etuliitteellä "GGKEY:", liitä se mukaan.

Useita tunnisteita

9781455582327

9781234567890

GGKEY:17JK9CNTSWF

tai

ISBN:9781455582327

ISBN:9781234567890

GGKEY:17JK9CNTSWF

Jos haluat hakea tiettyä kirjalistaa, kopioi kaikki haluamasi tunnisteet ja liitä ne hakukenttään.

Jos lisäät valinnaisen etuliitteen (esim. ISBN:), tililtäsi puuttuvat tunnisteet näkyvät punaisella.

Tekijä

author:Shake

tai

exact_author:Shakespeare

Voit hakea kirjojen tekijöitä, esim. kirjailijaa tai lukijaa, näillä etuliitteillä:

• "author:" Näytä kaikki kirjat, joiden tekijän nimi sisältää avainsanasi. Esimerkiksi "author: Shake" näyttää kirjoja, joiden kirjoittaja on "Shakespeare".
  • "exact_author:" Näytä kaikki kirjat, joiden tekijän nimi on täsmälleen sama kuin hakusanasi. Esimerkiksi "author: Shake" ei näytä kirjoja, joiden kirjoittaja on "Shakespeare".

Muodon mukaan suodattaminen

Voit suodattaa kirjoja metadatassa ja tiedoissa valitun muodon mukaan.

Voit suodattaa kirjoja muodon mukaan klikkaamalla teosluettelon yläreunassa olevaa Muoto-otsikkoa ja valitsemalla haluamasi muodon.

Suodattaminen tilan mukaan

Tila-sarakkeessa näet perustietoja Yhteistyökumppanikeskus-tililläsi olevan kirjan tilasta. Voit suodattaa kirjoja tilan ja saatavuuden, myytävyystilan ja seuraavien "Toimenpiteitä vaaditaan" ‐ongelmatyyppien mukaan:

• Hinta
  • Sisältö
  • Asetukset
  • Sisältöoikeudet
  • Äänikirjan laatu

Voit suodattaa kirjoja tilan mukaan klikkaamalla teosluettelon yläosassa olevaa Tila-otsikkoa.

Lajittelu nimen, tekijän ja viimeisimmän päivityksen mukaan

Voit lajitella kirjat nimen, tekijän tai viimeisimmän päivityksen mukaan nousevaan tai laskevaan järjestykseen klikkaamalla haluamasi sarakkeen otsikkoa. Huomaa, että viimeisin päivityspäivä on arvio. Se ei välttämättä vastaa täysin viimeisimmän muutoksen päivämäärää.