Søgning i bogkataloget

Du kan se de bøger, du har indsendt, i bogkataloget på din konto i partnercenteret. Rul ned for at se alle dine aktive bøger, og klik på en bogtitel for at se info og indstillinger for den pågældende bog. Du kan også søge efter en bestemt bog eller filtrere dit katalog, så du kun får vist nogle af bøgerne.

Bogkataloget viser titel, forfatter, id (f.eks. ISBN), etiket (som angiver den skabelon, der blev brugt til angivelse af standardindstillingerne) og status. Hvis du har 20 eller færre bøger i dit katalog, kan du ikke se etiketten, men forsidebilledet for hver bog vises.

Dine bøger vises på siden Bogkatalog, uanset omde kun er tilgængelige som eksempelvisning i Google Bøger, eller om de også er til salg i Google Play. Rul ned for at se alle de aktive bøger i Bogkatalog, og klik på en titel for at se flere oplysninger om denne specifikke bog. Du kan også søge efter bøger.

Bogstatus

Kolonnen Status giver dig grundlæggende oplysninger om status for en bog i partnerprogrammet.

• Online i Google Play
    Denne bog er sat til salg i Google Play Butik og kan også ses i Google Bøger.

• Online i Google Bøger
    Denne bog kan ses som eksempelvisning i Google Bøger, men den er ikke sat til salg i Google Play Butik. Dette kan skyldes, at den ikke er blevet sat til salg, eller at den er en trykt bog, og den digitale udgave sælges i Google Play Butik som en særskilt post i Bogkatalog.

• Mangler godkendelse
    Du har føjet denne bog til din konto, men du har endnu ikke angivet, om eksempelvisning af bogen skal være tilgængelig, eller om bogen skal sættes til salg. Klik på bogens titel i Bogkatalog, og gå derefter til fanen Oversigt for at angive bogens tilgængelighed (du kan undgå denne status fremover ved at ændre skabelonindstillingerne til automatisk at anvende standardværdierne).

• Handling påkrævet
    Du har angivet, at denne bog skal være tilgængelig online i Google Bøger eller Google Play, men der er et problem, der forhindrer dette. Hold markøren hen over statusmeddelelsen for at se flere oplysninger, og åbn derefter fejlfindingsværktøjet for at se, hvad du skal foretage dig. Hvis du ikke har til hensigt at sælge denne bog eller gøre den tilgængelig som eksempelvisning i Google Bøger, kan du deaktivere bogen for at fjerne den fra dit bogkatalog.

• Deaktiveret
    Denne bog er blevet fjernet fra Google Play Butik og Google Bøger. Deaktiverede bøger vises kun, hvis du søger efter dem, og ikke når du kigger i bogkataloget.

• Under behandling
    Bogen blev ændret for nylig, og systemet er ved at behandle de nye indstillinger eller filer. Kom tilbage senere for at få en opdateret status.

• Ukendt
    Der er ikke nok oplysninger om denne bog til at bestemme dens status på nuværende tidspunkt. Det er sandsynligvis, fordi bogen er under behandling, og der vil komme en opdateret status snart.

Hvis du vil søge i dit bogkatalog, skal du klikke på søgefeltet Filtrer bøger øverst til højre på siden Bogkatalog. Dine søgeresultater vil som standard inkludere alle bøger, der har et id, en titel, en forfatter eller en undertitel, der matcher de søgeord, du har indtastet. Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver i søgninger, og det er kun hele ord, der giver resultater (en søgning på "shake" giver f.eks. ingen resultater med bøger af Shakespeare). Der er en undtagelse ved søgninger på etiketnavne, hvor det fulde etiketnavn skal angives med den nøjagtige brug af store og små bogstaver.

Hvis du eksporterer dine bøger, når du har foretaget en søgning, er det kun søgeresultaterne, der medtages i filen.

Du kan også søge på bestemte emner ved at klikke på trekantikonet inde i søgefeltet eller bruge følgende søgeord.

• Søg efter id
    Indtast et enkelt ISBN-nummer eller et andet bog-id i søgefeltet for at finde den tilsvarende bog. Du kan også indtaste en liste over id'er, adskilt af mellemrum, for at finde flere bøger. Ved id'er, der starter med "GGKEY", skal du medtage præfikset.

• Søg efter titel
    Du kan søge i alle bogtitlerne ved at skrive title: før søgeordet. Du kan søge efter en sætning ved at starte og slutte sætningen med dobbelte anførselstegn.

Eksempel
    title:"Romeo and Juliet"
  • Søg efter bidragyder
    Du kan søge i alle bogbidragydere (herunder forfattere og andre typer bidragydere) ved at skrive author: før søgeordet.

• Søg efter etiket (skabelon)
    Etiketter angiver, hvilken skabelon der blev brugt til dine bøger (i den tidligere version af Partnercenter blev skabeloner kaldt forlag). Du kan søge i alle etiketter ved at skrive label: og medtage hele etikettens navn mellem dobbelte anførselstegn med korrekt brug af store bogstaver.

Eksempel
    label:"Default Settings"