Gennemse og søg i Bogkatalog

Du kan se de bøger, du har indsendt, i bogkataloget på din konto i Partner Center:

1. Rul for at finde dine aktive bøger.
  2. Du kan få vist oplysninger og indstillinger for en bog ved at klikke på dens titel.

Bogkataloget viser:

• Titel
  • Forfatter
  • Id, f.eks. et ISBN-nummer
  • Status
  • Etiket, som viser den skabelon, der blev brugt til standardindstillingerne
    • Hvis du har 20 eller færre bøger i dit katalog, kan du ikke gennemgå etiketterne. Men du kan gennemgå forsidebillederne.

Dine bøger vises på siden Bogkatalog, uanset om de kun kan ses som forhåndsvisninger i Google Bøger, eller de sælges i Google Play:

1. Rul for at se alle aktive bøger i dit katalog.
  2. Du kan se oplysninger om en bestemt bog ved at klikke på dens titel.

Bogstatus

Kolonnen Status indeholder grundlæggende oplysninger om en bogs status i partnerprogrammet.

• Online i Google Play

• Denne bog kan købes i Google Play Butik og i Google Bøger.

• Online i Google Bøger

• Du kan se en forhåndsvisning af denne bog i Google Bøger, men du kan ikke købe den i Google Play Butik. Mulige årsager:

• Den er ikke sat til salg.

• Det er en trykt bog, og den digitale udgave sælges i Google Play Butik som en særskilt post i Bogkatalog.

• Der mangler godkendelse

• Du har føjet denne bog til din konto, men du har ikke angivet, at du gerne vil have, at den skal være tilgængelig for forhåndsvisning eller salg.

• Sådan angiver du bogens tilgængelighed:

1. Klik på bogens titel i Bogkatalog.

2. Gå til fanen "Oversigt".

3. Angiv tilgængeligheden.

• Kræver handling

• Du har angivet, at denne bog skal vises i Google Bøger eller sælges i Google Play, men der er et problem, der forhindrer det.

• Sådan løser du problemet:

1. Hold markøren over statusmeddelelsen for at se mere detaljerede oplysninger.

2. Gå til vores fejlfindingsværktøj for at se, hvad du skal gøre.

• Hvis du ikke vil sælge denne bog eller føje en forhåndsvisning til Google Bøger, skal du deaktivere den for at fjerne den fra kataloget.

• Deaktiveret

• Denne bog blev fjernet fra Google Play Butik og Google Bøger.

• Du kan finde deaktiverede bøger ved at søge efter dem.

• Behandles

• Systemet behandler nye indstillinger eller filer baseret på de seneste ændringer af bogen.

• Kom tilbage senere for at få en opdateret status.

• Ukendt

• Der er ikke nok oplysninger om denne bog til at fastslå dens status.

• Bogen behandles sandsynligvis og vil snart få en opdateret status.

• Dine søgeresultater omfatter som standard alle bøger, der matcher dine søgetermer, f.eks.:
    • Id'et
    • Titler
    • Undertitler
    • Forfattere
  • Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver i de fleste søgninger, og det er kun hele ord, der matches.
    • F.eks. vil en søgning efter "shake" ikke finde bøger af Shakespeare.
  • Du behøver kun at bruge store bogstaver korrekt i forbindelse med titler.

Sådan søger du i dit katalog:

1. Gå til siden Bogkatalog.
  2. Klik på søgefeltet "Filtrer bøger" øverst til højre.

Tip! Hvis du eksporterer dine bøger, når du har kørt en søgning, omfatter filen kun søgeresultaterne.

• Du kan søge inden for bestemte emner ved at klikke på trekanten i søgefeltet eller følge vejledningen nedenfor.

Søg efter id

Angiv et ISBN-nummer eller et andet bog-id i søgefeltet.
  • Du kan finde flere bøger ved at skrive en liste med id'er, adskilt af mellemrum. I forbindelse med id'er, der starter med "GGKEY", skal du medtage præfikset.

Søg efter titel

Du kan søge i alle bogtitler ved at skrive "title:" før søgeordet.
  • Du kan søge efter en sætning ved at medtage den i dobbelte anførselstegn.

Eksempel

title:"Romeo and Juliet"

Søg efter bidragyder

Sådan søger du i blandt alle bogbidragyderne, f.eks. en forfatter:
  • Skriv "author:" før søgeordet.

Søg efter etiket (skabelon)

Etiketter, som tidligere blev kaldt mærker, angiver, hvilke skabeloner dine bøger er baseret på.
Sådan søger du i etiketterne:
Skriv "label:".
  • Angiv hele etikettens navn mellem dobbelte anførselstegn med korrekt brug af store bogstaver.

Eksempel:

label:"Standardindstillinger"