Navegació i cerca de llibres al Catàleg de llibres

Pots consultar els llibres que has enviat al Catàleg de llibres del compte del Centre per a partners. Desplaça't cap avall per veure tots els llibres actius i fes clic al títol d'un llibre per veure'n els detalls i la configuració. També pots cercar un llibre concret o filtrar el catàleg per mostrar només un subconjunt de llibres.

Al Catàleg de llibres es mostra el títol, l'autor, l'identificador (p. ex., l'ISBN), l'etiqueta (que indica la plantilla utilitzada per proporcionar la configuració predeterminada) i l'estat. Si hi tens vint llibres o menys, no es mostrarà l'etiqueta, sinó la imatge de les tapes de cada llibre.

Els teus llibres es mostren a la pàgina del Catàleg de llibres tant si només es poden previsualitzar a Google Llibres com si també es poden vendre a Google Play. Desplaça't cap avall per veure tots els llibres actius del teu catàleg i fes clic en algun títol per veure'n informació detallada. També pots cercar llibres.

Estat del llibre

La columna Estat t'ofereix informació bàsica sobre l'estat d'un llibre al Programa de socis.

• Publicat a Google Play
    Aquest llibre està disponible per a la venda a Google Play Store i també es mostra a Google Llibres.

• Publicat a Google Llibres
    Aquest llibre es pot previsualitzar a Google Llibres, però no està disponible per a la venda a Google Play Store. Això pot ser perquè no s'ha activat per a la venda o perquè és un llibre imprès i l'edició digital s'està venent a Google Play Store com a entrada independent del Catàleg de llibres.

• Necessita aprovació
    Has afegit aquest llibre al teu compte, però no has indicat si vols que estigui disponible per a la previsualització o per a la venda. Fes clic al títol del llibre al Catàleg de llibres i vés a la pestanya Resumen per configurar la disponibilitat del llibre. (Per evitar aquest estat en un futur, ajusta la configuració de la plantilla perquè s'apliquin les opcions predeterminades automàticament.)

• Requereix una acció
    Has indicat que vols que aquest llibre es publiqui a Google Llibres o que es vengui a Google Play, però hi ha un problema que ho impedeix. Passa el cursor per sobre del missatge d'estat per obtenir informació més detallada i després visita la nostra eina de resolució de problemes per veure quines accions has de dur a terme. Si no tens la intenció de vendre el llibre ni de fer que estigui disponible per a la previsualització a Google Llibres, pots desactivar el llibre per suprimir-lo del Catàleg de llibres.

• Desactivat
    Aquest llibre s'ha eliminat de Google Play Store i de Google Llibres. Els llibres desactivats només es mostren si els cerques, però no quan navegues pel catàleg.

• En procés
    El llibre s'ha modificat recentment i el sistema està processant la configuració o els fitxers nous. Torna a comprovar aviat si s'ha actualitzat l'estat.

• Desconegut
    No hi ha prou informació sobre aquest llibre per determinar-ne l'estat en aquest moment. És probable que el llibre s'estigui processant i l'estat s'actualitzarà aviat.

Per fer una cerca al teu catàleg, fes clic al quadre de cerca Filtra els llibres a l'extrem superior dret de la pàgina Catàleg de llibres. De manera predeterminada, els teus resultats de cerca inclouran tots els llibres que tinguin un identificador, un títol, un subtítol o un autor que coincideixi amb els termes de cerca que hagis introduït. A les cerques no es diferencia entre majúscules i minúscules, i només se cerquen coincidències amb paraules senceres (p. ex., si cerques "shake", no s'oferiran resultats de Shakespeare). L'única excepció es produeix en cercar etiquetes. En aquest cas, hauràs d'indicar el nom complet de l'etiqueta, fent coincidir les majúscules i les minúscules.

Si exportes els llibres després d'executar una cerca, només s'inclouran els resultats de la cerca al fitxer.

També pots cercar camps específics. Per fer-ho, fes clic a la icona del triangle de dins del quadre de cerca o utilitza les paraules clau que hi ha a continuació.

• Cerca per identificador
    Introdueix un únic ISBN o un altre identificador de llibres al quadre de cerca per trobar el llibre corresponent. També pots introduir una llista d'identificadors, separats per espais, per cercar diversos llibres. Per als identificadors que comencin per "GGKEY:", inclou el prefix.

• Cerca per títol
    Per fer una cerca al títol dels llibres, introdueix title: abans de la paraula clau. Si vols cercar una frase, inclou-la entre cometes dobles.

Exemple
    title:"Romeo and Juliet"
  • Cerca per col·laborador
    Per cercar col·laboradors dels teus llibres (inclosos autors i altres tipus de col·laboradors), escriu author: abans de la paraula clau.

• Cerca per etiqueta (plantilla)
    Les etiquetes indiquen quina plantilla s'ha utilitzat per als llibres (a la versió anterior del Centre per a partners, les plantilles es denominaven "segells editorials"). Per fer una cerca a les etiquetes, escriu label: i inclou el nom sencer de l'etiqueta entre cometes dobles, fent coincidir les majúscules i les minúscules.

Exemple
    label:"Default Settings"