Blaai deur en deursoek die Boekkatalogus

Jy kan in jou Vennootsentrumrekening se Boekkatalogus deur jou boeke blaai en dit deursoek. Die Boekkatalogus wys ’n oorsig van elke boek, insluitend titel, outeur, handelsprys en status.

Klik op die titel en gaan na die individuele boek se “Boekinligting”-bladsy om meer besonderhede en instellings vir ’n spesifieke boek te kry. Jy kan die soekfunksie ook gebruik om spesifieke boeke op te soek, of filters op die formaat toepas en kolomme vir boekformaat- en -status wys.

Jou boeke verskyn op die Boekkatalogus-bladsy, ongeag of hulle slegs vir voorskou op Google Boeke beskikbaar is of op Google Play verkoop word. Alle boeke wat op Google Play verkoop word, kan op Google Boeke voorbeskou word. Gedeaktiveerde boeke word by verstek nie gewys nie en word slegs gewys as jy kies om boekformaat en -status te wys.

As jy jou boeklys aflaai nadat jy ’n soektog of filter gebruik het, sal die boeke in die resultate by die lêer ingesluit word.

Soek titels, outeurs of identifiseerders

Klik op die soekkassie aan die bokant van die "Boekkatalogus"-bladsy om jou katalogus te deursoek. Jou soekresultate sal alle boeke insluit wat ’n identifiseerder, titel of bydraer het wat ooreenstem met die soekterme wat jy ingevoer het.

Soektogte is nie kassensitief nie en sluit gedeeltelike passings in (byvoorbeeld, as jy "shake" soek, sal boeke deur Shakespeare gewys word).

Jy kan ook spesifieke velde deursoek deur die volgende voorvoegsels te gebruik. Jy kan verskeie sleutelwoorde, geskei deur spasies, invoer en jou soekresultate sal alle boeke insluit wat ooreenstem met enige van die soekterme wat jy ingevoer het.

Veld Voorbeeld Beskrywing

Titel

Titel: "Romeo and Juliet"

Voer die titel voor die sleutelwoord in om al jou boeke se titels te deursoek. As jy na ’n frase wil soek, moet jy dit in dubbelaanhalingstekens plaas.

Identifiseerder

9781455582327

of

ISBN:9781455582327

of

GGKEY:17JK9CNTSWF

Voer ’n enkele ISBN of ander boekidentifiseerder in die soekkassie in om die ooreenstemmende boek te vind. Sluit die "GGKEY"-voorvoegsel in vir identifiseerders wat met "GGKEY:" begin.

Verskeie identifiseerders

9781455582327

9781234567890

GGKEY:17JK9CNTSWF

of

ISBN:9781455582327

ISBN:9781234567890

GGKEY:17JK9CNTSWF

Vir enige spesifieke lys boeke kan jy die volledige lys identifiseerders van jou eie lys af kopieer en dit in die soekkassie plak.

As jy die opsionele voorvoegsel insluit (bv., ISBN:), sal identifiseerder(s) wat nie in jou rekening bestaan nie, in rooi verskyn.

Bydraer

author:Shake

of

exact_author:Shakespeare

Jy kan hierdie soekvoorvoegsels byvoeg om jou boeke se bydraers met outeurs en ander soorte bydraers, soos vertellers, te deursoek:

• “author:” wys enige boeke met bydraers wat jou sleutelwoord insluit. Byvoorbeeld, “author: Shake” sal boeke deur “Shakespeare” wys
  • “exact_author:” wys enige boeke met bydraers wat presies met jou sleutelwoord ooreenstem. “exact_author: Shake” sal byvoorbeeld nie boeke deur “Shakespeare” wys nie

Filtreer volgens formaat

Jy kan boeke volgens boekformaat filtreer op grond van die formaat wat jy in die boekmetadata en inligting verskaf het.

Klik op die Formaat-opskrif aan die bokant van die boeklys en kies die formaat om boeke volgens formaat te filtreer.

Filtreer volgens status

Die “Status”-kolom gee vir jou basiese inligting oor die status van ’n boek in jou Vennootsentrumrekening. Jy kan boeke volgens boekstatus en beskikbaarheid, verkoopbaarheidstatus en die volgende “Benodig optrede”-kwessiesoorte filtreer:

• Prys
  • Inhoud
  • Instellings
  • Inhoudregte
  • Oudioboekgehalte

Klik op die Status-opskrif boaan die boekelys om boeke volgens status te filtreer.

Rangskik volgens titel, outeur en laas opgedateer

Jy kan op elke kolomopskrif klik om jou boeke in stygende of dalende volgorde volgens die titel-, outeur- en laas opgedateer-kolom te rangskik. Neem asseblief kennis dat die datum van die laaste opdatering geskat word en dalk nie met die datum van jou mees onlangse verandering sal ooreenstem nie.