Skicka feedback

Vi uppskattar all feedback du ger oss om partnercentret. Du kan skicka dina kommentarer och en skärmdump med verktyget Google Feedback.

Obs! Vissa fältnamn kan skilja sig åt beroende på vilken version av partnercentret som du använder.

Gammal version

1. Logga in på partnercentret.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Hjälp följt av Skicka feedback.
  4. Skriv dina kommentarer. Om specifika delar av sidan är kopplade till din feedback klickar du på Markera och drar sedan med musen för att markera ett rektangulärt område. Du kan markera mer än ett område.
  5. Du kan dölja känsliga uppgifter genom att klicka på Dölj känslig information och sedan dra med musen över de områden du vill dölja. Du kan dölja flera områden.
  6. Klicka på Skicka när du är nöjd med skärmdumpen som skapas.

Ny version

1. Logga in på partnercentret.
  2. Klicka på Feedback uppe till höger.
  3. Skriv dina kommentarer. Om specifika delar av sidan är kopplade till din feedback klickar du på Markera och drar sedan med musen för att markera ett rektangulärt område. Du kan markera mer än ett område.
  4. Du kan dölja känsliga uppgifter genom att klicka på Dölj känslig information och sedan dra med musen. Du kan dölja flera områden.
  5. Klicka på Skicka när du är nöjd med skärmdumpen som skapas.

Följ med på en illustrerad rundtur av Google Feedback.

Vi läser all feedback vi får via verktyget men kan tyvärr inte besvara allt. Om du vill ha svar skriver du till oss via vårt kontaktformulär på ett av språken som stöds.