Send tilbakemelding

Vi setter pris på alle tilbakemeldinger om partnersenteret. Du kan bruke et verktøy som kalles Google Feedback til å sende oss kommentarene dine og en skjermdump.

Merk: Noen feltnavn er forskjellige basert på hvilken versjon av partnersenteret du bruker.

Gammel versjon

1. Logg på partnersenteret.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Hjelp og deretter Send tilbakemelding.
  4. Skriv inn kommentarene dine. Hvis bestemte deler av siden er relatert til tilbakemeldingen din, klikker du på Fremhev og velger et rektangulært område ved å dra musen. Du kan fremheve mer enn ett område.
  5. For å skjule sensitiv informasjon, klikk på Skjul sensitiv informasjon og dra musen over delene du vil sladde. Du kan sladde flere områder.
  6. Når du er fornøyd med skjermdumpen som skal genereres, klikker du på Send.

Ny versjon

1. Logg på partnersenteret.
  2. Klikk på Tilbakemelding øverst til høyre.
  3. Skriv inn kommentarene dine. Hvis bestemte deler av siden er relatert til tilbakemeldingen din, klikker du på Fremhev og velger et rektangulært område ved å dra musen. Du kan fremheve mer enn ett område.
  4. For å skjule sensitiv informasjon, klikk på Sladd og dra musen. Du kan sladde flere områder.
  5. Når du er fornøyd med skjermdumpen som skal genereres, klikker du på Send.

Ta en illustrert innføring i Google Feedback.

Selv om vi leser alle tilbakemeldingene vi får via dette verktøyet, har vi ikke anledning til å svare på alle. Hvis du trenger svar, kan du skrive til oss gjennom kontaktskjemaet vårt på et av språkene vi støtter.