Palautteen lähettäminen

Arvostamme kaikkea Yhteistyökumppanikeskusta koskevaa palautetta. Voit lähettää meille kommentteja sekä kuvakaappauksia Google-palaute-työkalulla.

Huom. Joidenkin kenttien nimet ovat erilaisia käyttämästäsi Yhteistyökumppanikeskuksen versiosta riippuen.

Vanha versio

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Ohje ja sitten Lähetä palautetta.
  4. Kirjoita kommenttisi. Jos palautteesi liittyy tiettyihin sivun kohtiin, valitse Korostus ja vedä hiirtä valitaksesi suorakaiteen muotoisen alueen. Voit korostaa useita alueita.
  5. Jos haluat piilottaa arkaluontoisia tietoja, valitse Piilota arkaluontoisia tietoja ja vedä hiirtä niiden osioiden yli, jotka haluat piilottaa. Voit piilottaa useita alueita.
  6. Kun olet tyytyväinen luotavaan kuvakaappaukseen, valitse Lähetä.

Uusi versio

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Palaute .
  3. Kirjoita kommenttisi. Jos palautteesi liittyy tiettyihin sivun kohtiin, valitse Korostus ja vedä hiirtä valitaksesi suorakaiteen muotoisen alueen. Voit korostaa useita alueita.
  4. Jos haluat piilottaa arkaluontoisia tietoja, valitse Peitä ja vedä hiirtä. Voit piilottaa useita alueita.
  5. Kun olet tyytyväinen luotavaan kuvakaappaukseen, valitse Lähetä.

Tutustu Google-palautteen kuvitettuun esittelyyn.

Luemme kaikki työkalun kautta saamamme palautteet, mutta emme voi vastata jokaiseen. Jos haluat vastauksen, kirjoita meille yhteydenottolomakkeen kautta jollakin tuetuista kielistä.