Giv feedback

Vi værdsætter al feedback om partnercenteret. Du kan anvende værktøjet Google Feedback til at sende kommentarer og screenshots til os.

Bemærk! Nogle feltnavne er forskellige, afhængigt af hvilken version af Partnercenter du bruger.

Gammel version

1. Log ind på Partnercenter.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Hjælp og derefter Giv feedback.
  4. Skriv dine kommentarer. Hvis der er bestemte dele af siden, der er relateret til din feedback, skal du klikke på Fremhæv og derefter trække i markøren for at vælge et rektangulært område. Du kan godt fremhæve mere end ét område.
  5. For at skjule eventuelle følsomme oplysninger skal du klikke på Skjul følsomme oplysninger og derefter trække markøren hen over de områder, du vil skjule. Du kan skjule flere områder.
  6. Når du er tilfreds med det screenshot, der genereres, skal du klikke på Send.

Ny version

1. Log ind på Partnercenter.
  2. Klik på Feedback øverst til højre.
  3. Skriv dine kommentarer. Hvis der er bestemte dele af siden, der er relateret til din feedback, skal du klikke på Fremhæv og derefter trække i markøren for at vælge et rektangulært område. Du kan godt fremhæve mere end ét område.
  4. For at skjule eventuelle følsomme oplysninger skal du klikke på Skjult område og derefter trække i markøren. Du kan skjule flere områder.
  5. Når du er tilfreds med det screenshot, der genereres, skal du klikke på Send.

Få en illustreret rundvisning i Google Feedback.

Selvom vi læser al feedback, som vi modtager via dette værktøj, kan vi ikke svare på det hele. Hvis du har brug for et svar, kan du skrive til os via vores kontaktformular på et af vores understøttede sprog.