Enviar suggeriments

Agraïm els comentaris que ens proporcionis sobre el Centre de socis. Per enviar-nos comentaris, pots fer servir l'eina Google Feedback i afegir-hi una captura de pantalla.

Nota: alguns noms de camps són diferents segon la versió del Centre per a partners que utilitzis.

Versió anterior

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració.
  3. Fes clic a Ajuda i després Envia suggeriments.
  4. Introdueix els teus comentaris. Si hi ha parts concretes de la pàgina que estiguin relacionades amb els teus suggeriments, fes clic a Destaca i arrossega el ratolí per seleccionar una àrea rectangular. Pots destacar més d'una zona.
  5. Per amagar la informació sensible, fes clic a Amaga la informació sensible i arrossega el ratolí per sobre de les seccions que vulguis ombrejar. Pots ombrejar diverses zones.
  6. Quan la captura de pantalla que es generarà et sembli satisfactòria, fes clic a Envia.

Versió nova

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Suggeriments .
  3. Introdueix els teus comentaris. Si hi ha parts concretes de la pàgina que estiguin relacionades amb els teus suggeriments, fes clic a Destaca i arrossega el ratolí per seleccionar una àrea rectangular. Pots destacar més d'una zona.
  4. Per amagar la informació sensible, fes clic a Ombreja i arrossega el ratolí. Pots ombrejar diverses zones.
  5. Quan la captura de pantalla que es generarà et sembli satisfactòria, fes clic a Envia.

Fes una visita ilustrada de Google Feedback.

Tot i que llegim cada comentari que rebem mitjançant aquesta eina, no podem respondre'ls tots. Si necessites que et responguem, escriu-nos a través del nostre formulari de contacte en un dels idiomes admesos.