Enviar suggeriments

Pots compartir suggeriments sobre el Centre per a partners a través de Google Feedback.

Explica'ns el teu problema

Google Feedback és una eina que et permet enviar comentaris i captures de pantalla directament des del Centre per a partners. Dona una ullada a les funcions de Google Feedback.

Llegim tots els suggeriments que rebem mitjançant aquesta eina, però no podem respondre'ls tots. Si necessites que et responguem, utilitza el nostre formulari de contacte.

Enviar-nos suggeriments

Per enviar-nos comentaris i captures de pantalla:

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Suggeriments .
  3. Introdueix els teus comentaris.
  4. Per destacar parts concretes de la pàgina relacionades amb els teus suggeriments, fes clic a Destaca.
  5. Arrossega el ratolí per seleccionar una àrea rectangular.
    • Pots destacar més d'una zona.
  6. Per amagar la informació sensible, fes clic a Ombreja i arrossega el ratolí.
    • Pots ombrejar diverses zones.
  7. Si et sembla bé la captura de pantalla, fes clic a Envia.