Enviar suggeriments

Agraïm els comentaris que ens proporcionis sobre el Centre de socis. Per enviar-nos comentaris, pots fer servir l'eina Google Feedback i afegir-hi una captura de pantalla.

Nota: alguns noms de camps són diferents segon la versió del Centre per a partners que utilitzis.

Versió anterior

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració.
  3. Fes clic a Ajuda i, a continuació, Envia suggeriments.
  4. Introdueix els teus comentaris. Si hi ha parts concretes de la pàgina que estiguin relacionades amb els teus suggeriments, fes clic a Destaca i arrossega el ratolí per seleccionar una àrea rectangular. Pots destacar més d'una zona.
  5. Per amagar la informació sensible, fes clic a Amaga la informació sensible i arrossega el ratolí per sobre de les seccions que vulguis ombrejar. Pots ombrejar diverses zones.
  6. Quan la captura de pantalla que es generarà et sembli satisfactòria, fes clic a Envia.

Versió nova

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Suggeriments .
  3. Introdueix els teus comentaris. Si hi ha parts concretes de la pàgina que estiguin relacionades amb els teus suggeriments, fes clic a Destaca i arrossega el ratolí per seleccionar una àrea rectangular. Pots destacar més d'una zona.
  4. Per amagar la informació sensible, fes clic a Ombreja i arrossega el ratolí. Pots ombrejar diverses zones.
  5. Quan la captura de pantalla que es generarà et sembli satisfactòria, fes clic a Envia.

Fes una visita ilustrada de Google Feedback.

Tot i que llegim cada comentari que rebem mitjançant aquesta eina, no podem respondre'ls tots. Si necessites que et responguem, escriu-nos a través del nostre formulari de contacte en un dels idiomes admesos.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament