Kumppanikeskuksen esittely

Google Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksessa kirjailijat ja kustantajat voivat lähettää kirjojaan Googleen. Lukijat voivat hakea ja esikatsella näitä kirjoja Google Kirjoissa sekä ostaa e-kirjan Google Playsta yhä useammissa maissa.

Yhteistyökumppanikeskus sisältää useita ominaisuuksia (ja lisää on suunnitteilla):

* Osa ominaisuuksista koskee vain yhteistyökumppaneita, jotka myyvät kirjoja Google Playssa. (Katso tuetut maat täältä.)

Pääsyoikeus

Yhteistyökumppanikeskus löytyy osoitteesta play.google.com/books/publish/. Kirjaudu sisään nykyisellä Google-tilillä tai luo uusi tili.

Siirry Yhteistyökumppanikeskukseen

Jos haluat antaa muille Yhteistyökumppanikeskuksen tilisi pääsyoikeuden, voit lisätä käyttäjiä.

Kirjautumisen sähköpostiosoite ja salasana

Oletko unohtanut tilisi sähköpostiosoitteen tai salasanan? Käytä Google-tilin palautustyökalua.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai salasanasi, avaa Google-tilin asetukset. Muutokset vaikuttavat myös muihin Googlen palveluihin, joita käytät samoilla kirjautumistiedoilla. Huomaathan, ettet voi vaihtaa kirjautumiseen käytettävää Gmail-osoitetta.

Suositellut selaimet

Suosittelemme käyttämään Yhteistyökumppanikeskusta jollakin seuraavista selaimista:

Saat parhaan käyttökokemuksen, kun päivität selaimesi uusimpaan versioon.

Tuemme myös seuraavia selaimia:

• Internet Explorer 10 ja uudemmat versiot.
Kumppanikeskusta ei ole testattu Operalla tai muilla selaimilla, joten kaikki ominaisuudet eivät välttämättä toimi niillä oikein.

Sivustolla liikkuminen

Yhteistyökumppanikeskus sisältää useita osioita:

Pääsyoikeustyypistäsi riippuen kaikki nämä osiot eivät välttämättä näy kirjautuessasi tilillesi.
  • Etusivu
    Näet, kuinka monta kirjaasi palveluun on lisätty sekä tarvitseeko kirjojen suhteen tehdä jotakin.

• Kirjaluettelo
    Lisää, lataa ja ylläpidä kirjoja.

• Analytiikka
    Katso lisätietoja myyntitilastoista.

• Raportit
    Lataa dataa myynnistä, tuloista ja tapahtumista.

• Tarjouskampanjat
    Ajoita hinnanmuutoksia.

• Maksukeskus (saatavilla maissa, joissa voi myydä kirjoja Google Playssa)
    Lisää pankkitilisi tiedot, ylläpidä valuuttamuunnoksia ja katso tuloraportteja.

• Tiliasetukset
    Lisää tai poista muita käyttäjiä ja muuta yhteystietojasi.