Yhteistyökumppanikeskuksen esittely

Google Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksessa kirjailijat ja kustantajat voivat lähettää kirjojaan Googleen.

Lukijat voivat hakea ja esikatsella näitä kirjoja Google Kirjoissa ja ostaa e-kirjan Google Playsta yhä useammissa maissa.

Yhteistyökumppanikeskus sisältää useita ominaisuuksia:

Vinkki: Osa ominaisuuksista koskee vain yhteistyökumppaneita, jotka myyvät kirjoja Google Playssa. Lue lisää maista, joissa tuetaan kirjojen myymistä Google Playssa.

Yhteistyökumppanikeskuksen käyttö

Näin pääset Yhteistyökumppanikeskukseen:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com/books/publish/.
  2. Kirjaudu sisään nykyisellä Google-tilillä tai luo uusi tili.

Jos haluat antaa muille Yhteistyökumppanikeskuksen tilisi pääsyoikeuden, voit lisätä käyttäjiä.

Kirjautumisen sähköpostiosoite ja salasana

Tärkeää: Jos olet unohtanut kirjautumissähköpostisi tai salasanasi, voit käyttää Google-tilin palautustyökalua.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai salasanasi, avaa Google-tilin asetukset. Muutokset vaikuttavat myös muihin Googlen palveluihin, joita käytät samalla tilillä.

Jos kyseessä on Gmail-osoite, et voi vaihtaa kirjautumissähköpostia.

Suositellut selaimet

Siirry Yhteistyökumppanikeskukseen jollakin seuraavista selaimista:

Saat parhaan käyttökokemuksen, kun päivität selaimesi uusimpaan versioon.

Vinkki: Kumppanikeskusta ei ole testattu Operalla tai muilla selaimilla, joten kaikki ominaisuudet eivät välttämättä toimi niillä oikein.

Yhteistyökumppanikeskuksen käyttö

Yhteistyökumppanikeskus sisältää useita osioita:

Pääsyoikeustyypistäsi riippuen kaikki nämä osiot eivät välttämättä näy kirjautuessasi tilillesi.

• Etusivu: Tarkista, kuinka monta kirjaa sinulla on ja täytyykö sinun tehdä toimenpiteitä.
  • Kirjaluettelo: Lisää, lataa ja ylläpidä kirjoja.
  • Analytiikka: Katso lisätietoja myyntitilastoista.
  • Raportit: Lataa dataa myynnistä, tuloista ja tapahtumista.
  • Tarjouskampanjat: Ajoita hinnanmuutoksia.
  • Maksukeskus: Lisää pankkitilisi tiedot, ylläpidä valuuttamuunnoksia ja katso tuloraportteja. Saatavilla maissa, joissa tuetaan kirjojen myymistä Google Playssa.
  • Tiliasetukset: Lisää tai poista muita käyttäjiä ja muuta yhteystietojasi.