Oversigt over Partnercenter

Partnercenter for Google Play Bøger er det sted, hvor forfattere og udgivere kan indsende deres bøger til Google.

Læserne kan søge efter og se forhåndsvisninger af disse bøger i Google Bøger og købe e-bogsversionen i Google Play i flere og flere lande.

I Partnercenter kan du benytte en række forskellige funktioner:

Tip! Nogle funktioner er kun tilgængelige for partnere, der sælger bøger i Google Play. Få flere oplysninger under Lande, der understøtter salg af bøger i Google Play.

Adgang til Partnercenter

Sådan går du til Partnercenter:

1. Gå til play.google.com/books/publish/.
  2. Log ind med din eksisterende Google-konto, eller opret en ny.

Hvis du vil tildele andre personer adgang til din konto i Partnercenter, kan du tilføje yderligere brugere.

Loginmail og adgangskode

Vigtigt! Hvis du har glemt din loginmail eller adgangskode, kan du bruge værktøjet til gendannelse af Google-konti.

Hvis du vil ændre din mailadresse eller adgangskode til login, kan du gå til dine Google-kontoindstillinger. Ændringerne vil påvirke eventuelle andre Google-tjenester, der er knyttet til denne konto.

Hvis det er en Gmail-adresse, kan du ikke ændre din loginmail.

Anbefalede browsere

Brug en af følgende browsere til at få adgang til Partnercenter:

Du kan opdatere din browser til den nyeste version for at få den bedst mulige oplevelse.

Tip! Partnercenter er ikke testet i Opera eller andre browsere, så det er ikke sikkert, at alle funktioner virker korrekt der.

Sådan finder du rundt i Partnercenter

Partnercenter består af flere dele:

Afhængigt af din adgangstype er det ikke sikkert, at alle disse dele er synlige, når du er logget ind på din konto.

• Startside: Se, hvor mange bøger du har, og hvad du skal foretage dig.
  • Bogkatalog: Tilføj, upload og administrer dine bøger.
  • Analyse: Se diagrammer over dine salg for at få et indblik i dine data.
  • Rapporter: Download data om salg, indtjening og transaktioner.
  • Kampagner: Planlæg prisændringer.
  • Betalingscenter: Angiv dine bankkontooplysninger, administrer valutaomregning, og se indtjeningsrapporter. Tilgængeligt under Lande, der understøtter salg af bøger i Google Play.
  • Kontoindstillinger: Tilføj eller fjern andre brugere, og opdater dine kontaktoplysninger.