Descripció general del Centre per a partners

El Centre per a partners de Google Play Llibres és el lloc que permet als autors i als editors enviar els llibres a Google. Els lectors poden cercar i previsualitzar aquests llibres a Google Llibres i, cada vegada des de més països, poden comprar el llibre electrònic a Google Play.

El Centre per a partners ofereix una sèrie de funcions (i se n'estan preparant de noves), com ara les següents:

* Algunes funcions només estan disponibles per als partners que venen llibres a Google Play (consulta la llista de països disponibles).

Accés

Els nous registres per a editors al Centre per a partners de Google Play Llibres estan tancats temporalment.

Trobaràs el Centre per a partners a la pàgina play.google.com/books/publish/. Inicia la sessió amb un compte de Google que ja tinguis o crea'n un de nou.

Visita el Centre per a partners

Si has de concedir permís a altres persones perquè accedeixin al teu compte del Centre per a partners, pots afegir usuaris addicionals.

Adreça electrònica i contrasenya d'inici de sessió

Has oblidat l'adreça electrònica o la contrasenya d'inici de sessió? Fes servir l'eina de recuperació de comptes de Google.

Per canviar l'adreça electrònica o la contrasenya d'inici de sessió, vés a la configuració del compte de Google. Els canvis afectaran la resta de serveis de Google associats a aquestes dades d'inici de sessió. Tingues en compte que no pots canviar l'adreça electrònica d'inici de sessió si es tracta d'una adreça de Gmail.

Navegadors recomanats

Per accedir al Centre per a partners, et recomanem que facis servir un dels navegadors següents:

Per gaudir de la millor experiència possible, et recomanem que actualitzis el navegador a la versió més recent:

També són compatibles els navegadors següents:

• Internet Explorer 10 i versions posteriors
El Centre per a partners no s'ha provat a Opera ni en altres navegadors. És possible que algunes característiques no funcionin correctament.

Navegació

El Centre per a partners està format per diverses seccions:

En funció del tipus d'accés de què disposis, és possible que no vegis alguna d'aquestes seccions quan iniciïs la sessió al compte.
  • Inici
    Permet veure quants llibres tens publicats i si has de dur a terme alguna acció.

• Catàleg de llibres
    Afegeix, penja i gestiona els teus llibres.

• Anàlisis i informes
    Fes un seguiment de les previsualitzacions i de les vendes dels teus llibres.

• Promocions
    Estableix canvis de preus.

• Centre de pagaments (disponible als països aptes per a la venda de llibres a Google Play)
    Proporciona informació del teu compte bancari, gestiona la conversió de moneda i consulta els informes de guanys.

• Configuració del compte
    Afegeix o suprimeix usuaris addicionals i modifica la teva informació de contacte.