Descripció general del Centre per a partners

El Centre per a partners de Google Play Llibres és l'espai on els autors i els editors poden enviar els seus llibres a Google.

Els lectors poden cercar i previsualitzar aquests llibres a Google Llibres i comprar el llibre electrònic a Google Play en un nombre de països cada vegada més gran.

El Centre per a partners ofereix una sèrie de funcions:

Consell: algunes funcions només estan disponibles per als partners que venen llibres a Google Play. Consulta els Països admesos per a la venda de llibres a Google Play.

Accés al Centre per a partners

Per visitar el Centre per a partners:

1. Ves a play.google.com/books/publish/.
  2. Inicia la sessió amb un Compte de Google que ja tinguis o crea'n un de nou.

Si has de concedir permís a altres persones perquè accedeixin al teu compte del Centre per a partners, pots afegir usuaris addicionals.

Adreça electrònica i contrasenya d'inici de sessió

Important: si has oblidat l'adreça electrònica o la contrasenya d'inici de sessió, pots utilitzar l'eina de recuperació del Compte de Google.

Per canviar l'adreça electrònica o la contrasenya d'inici de sessió, ves a la configuració del Compte de Google. Els canvis afectaran la resta de serveis de Google associats a aquest compte.

Si és una adreça de Gmail, no pots canviar l'adreça electrònica d'inici de sessió.

Navegadors recomanats

Utilitza un dels navegadors següents per accedir al Centre per a partners:

Per gaudir de la millor experiència possible, et recomanem que actualitzis el navegador a la versió més recent.

Consell: el Centre per a partners no s'ha provat a Opera ni en altres navegadors. És possible que algunes característiques no funcionin correctament.

Navegació pel Centre per a partners

El Centre per a partners està format per diverses seccions:

En funció del tipus d'accés de què disposis, és possible que no vegis alguna d'aquestes seccions quan iniciïs la sessió al compte.

• Inici: consulta quants llibres tens i qualsevol acció necessària.
  • Catàleg de llibres: afegeix, penja i gestiona els teus llibres.
  • Analítiques: consulta gràfics de les teves vendes amb informació rellevant.
  • Informes: baixa dades sobre les vendes, els guanys i les transaccions.
  • Promocions: programa canvis de preu.
  • Centre de pagaments: proporciona les dades del teu compte bancari, gestiona la conversió de moneda i consulta els informes de guanys. Disponible a la secció Països admesos per a la venda de llibres a Google Play.
  • Configuració del compte: afegeix o suprimeix usuaris addicionals i actualitza la teva informació de contacte.