Bogpriser

Vigtigt! Nogle af de funktioner, der er beskrevet på denne side, er ikke tilgængelige i visse lande eller områder. Derfor er nogle af de funktioner, der er beskrevet på denne side, muligvis ikke tilgængelige.

Sådan sælger du en bog i Google Play.

• Du skal prissætte hver bog
  • Du skal også gennemføre en engangskonfiguration af dine betalingsindstillinger på kontoniveau. Hvis du vil redigere priser for flere bøger på én gang, kan du bruge et regneark.
Partnere, som anvender ONIX:
  • Hvis du foretager ændringer i Partnercenter, skal du også foretage dem i dit ONIX-feed.
  • Næste gang du sender et ONIX-feed, overskrives dine eksisterende indstillinger af de oplysninger, du har angivet via ONIX.

Tip! Hvis du vil redigere priser for flere bøger på én gang. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer priser ved hjælp af et regneark.

Føj en pris til din bog

Du kan tilføje en ny pris ved at følge vejledningen nedenfor.

1. Log ind på Partnercenter.
  2. Vælg Tilføj en pris.
  3. Vælg valutaen.
  4. Angiv prisen.
  5. Vælg listen over lande eller områder, hvor denne pris skal gælde.
    • Find et land eller område ved at angive det i søgefeltet.
    • Du kan tilføje eller ekskludere lande eller områder.

Hvis valutaomregning er aktiveret, kan du angive lande eller områder med en anden valuta end den, du har angivet.

• Konverterede priser er baseret på din listepris.

Standardværdien VERDEN anvender denne pris på alle mulige lande eller regioner. I afsnittet "Gældende priser" i det nye Partnercenter kan du se:

• Land
  • Listepris
  • Basispris
  • Din omsætning
  • Ikrafttrædelsesdatoer

Tips!

• Valutaomregning er som standard aktiveret for konti, der er oprettet efter juli 2014.
  • Hvis du ikke anvender værktøjet til valutaomregning, skal du angive særskilte listepriser i den relevante valuta for de enkelte lande eller områder, hvor du vil sælge bogen.

Hvis du angiver en listepris, men din konto viser en fejlmeddelelse, skal du tjekke indstillingerne i Partnercenter for din konto.

Find og løs problemer med dine indstillinger i Partnercenter.

Rediger flere prisindstillinger

Klik på Flere oplysninger/Vis yderligere indstillinger for at finde flere indstillinger.

Indstilling

Beskrivelse

Er prisen inkl. afgifter?

Denne indstilling bestemmer, om Google skal beregne afgifterne for en bog.

• Hvis din pris er inklusive afgifter, skal du vælge Ja
  • Hvis din pris ikke er inklusive afgifter, skal du lade feltet stå tomt.

Er der gældende love om faste priser?

Denne indstilling gælder, hvis lovgivning om faste priser gælder i et af dine salgsområder.

• Hvis landet eller området er underlagt lovgivning om faste priser
    1. Vælg Ja.
    2. Angiv separate priser for disse salgsområder.
  • Hvis landet eller regionen ikke er underlagt lovgivning om faste priser, skal du lade feltet stå tomt.

Ikrafttrædelsesdatoer

Denne indstilling bruges, når du tilføjer en ny ekstra pris, når du allerede har en eksisterende pris. Du kan gøre dette senest én dag før startdatoen.

• Hvis du vil planlægge en prisændring i fremtiden, skal du indtaste start- og slutdato for den periode, hvor den nye pris skal gælde.
    • Brug formatet ÅÅÅÅ-MM-DD.
    • Prisen træder i kraft ved midnat på startdatoen og udløber kl. 23.59 på slutdatoen i henhold til køberens tidszone.
  • Hvis prisen kun skal gælde én dag, skal du bruge den samme dato som startdato og slutdato.
  • Hvis du vil gøre den nye pris permanent, skal du lade slutdatoen stå tom.
  • Hvis du vil angive en slutdato og gerne vil have, at din bog fortsat skal kunne sælges efterfølgende, skal du sørge for, at bogen har en anden pris, der træder i kraft straks efter.