Preus dels llibres

Has d'introduir un preu per a cada llibre que vulguis vendre a Google Play. Per vendre llibres, també hauràs de completar uns passos a la configuració de pagament del compte una sola vegada. Pots fer servir un full de càlcul per editar els preus de diversos llibres.

En el cas dels partners que utilitzen ONIX, tots els canvis que facis al Centre per a partners també s'han de fer al feed d'ONIX. La propera vegada que enviïs un feed d'ONIX, la informació que proporcionis a través d'ONIX sobreescriurà les opcions de configuració existents.

Nota: és possible que algunes funcions descrites en aquesta pàgina no estiguin disponibles, ja que la venda de llibres a Google Play està limitada a determinats països.

Afegir un preu als llibres

Els passos per afegir un preu nou depenen de la versió del Centre per a partners que fas servir.

Nota: a la part superior dreta del Catàleg de llibres, és possible que puguis activar o desactivar l'opció "IU nova" per canviar entre les versions antiga i nova.

Disseny anterior

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. Fes clic a Afegeix un preu nou i, a continuació, Moneda.
  3. Introdueix la moneda mitjançant el codi ISO 4217 de tres lletres, com ara USD per als dòlars nord-americans.
  4. Fes clic a Import.
  5. Introdueix el preu.
  6. Introdueix la llista de països on vols aplicar aquest preu.
    Nota: obtén informació sobre com pots aplicar format a una llista de països. Fes servir codis ISO 3166 de dues lletres o codis regionals especials, com ara WORLD.

Disseny nou

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. Fes clic a Afegeix un preu.
  3. Tria la moneda.
  4. Introdueix el preu.
  5. Selecciona la llista de països o regions on vols aplicar aquest preu.
    Nota: comença a escriure el nom del país o de la regió per veure els resultats coincidents. Per excloure països d'una regió, selecciona els països que vols deixar fora de la llista.

Si has activat la conversió de moneda, pots incloure una llista dels països que fan servir una moneda diferent de la que has especificat. Els preus es convertiran en funció del preu de venda que hagis establert. Amb el valor predeterminat WORLD, aquest preu s'aplicarà a tots els països possibles.
Nota: els comptes creats després del juliol de 2014 tenen la conversió de moneda activada de manera predeterminada.

A la secció "Preus en vigor" del Centre per a partners nou, trobaràs les dades següents:

• país
  • preu segons catàleg
  • preu base
  • els teus ingressos
  • dates d'efecte

Consell: si no utilitzes l'eina de conversió de moneda, has de proporcionar els preus segons catàleg per separat en la moneda local de cada país on vols vendre el llibre.

Si has proporcionat el preu segons catàleg però el compte mostra un missatge d'error com ara "Falta la informació sobre el preu o bé no és aplicable", pot ser que hagis de consultar la configuració del Centre per a partners del teu compte. Consulta la nostra eina de resolució de problemes per obtenir ajuda amb les opcions de configuració necessàries.

Editar més opcions de configuració del preu

Per accedir a més opcions de configuració, fes clic a Més detalls / Mostra opcions de configuració addicionals.

Disseny anterior

Disseny nou

Descripció

Preu amb impostos inclosos

Els impostos estan inclosos?

Marca aquesta casella o selecciona en cas que els impostos estiguin inclosos al preu. Si no marques aquesta casella i proporciones preus sense impostos, Google calcularà els preus corresponents que s'han de cobrar als compradors, inclosos els impostos aplicables.

El preu està subjecte a la legislació sobre preus fixos per a llibres

S'aplica la legislació sobre preus fixos?

Marca aquesta casella o selecciona en cas que el preu estigui subjecte a la legislació sobre preus fixos per a llibres als països on s'aplica. Aquesta opció només està disponible si has indicat que la legislació sobre preus fixos s'aplica en un dels territoris de venda que has seleccionat. Si tens un territori de venda per a països regits per lleis de preu fix i un territori de venda per als altres països, proporciona preus diferents per a tots dos territoris.

Data d'inici i de finalització opcional del preu

Dates d'efecte

Et recomanem que utilitzis aquesta opció de configuració amb un preu addicional nou si ja tens un preu establert. Per programar un canvi de preu en el futur, introdueix la data d'inici i de finalització del període en què el preu nou ha d'estar en vigor. Utilitza el format AAAA-MM-DD. El preu entrarà en vigor a les 00:00 (mitjanit) de la data d'inici i caducarà a les 23:59 de la data de finalització, d'acord amb el fus horari del comprador.

• Proporciona els preus previstos per al futur almenys amb un dia d'antelació a la data d'inici.
  • Pots fer que el preu estigui en vigor durant un sol dia si utilitzes la mateixa data per a l'inici i la finalització.
  • Perquè el nou preu sigui permanent, deixa la data de finalització en blanc.
  • Si inclous una data de finalització però vols que el llibre continuï estant disponible per a la venda més endavant, assegura't que tingui un altre preu que entri en vigor immediatament després.
  • Per obtenir instruccions sobre com pots indicar els canvis de preus programats amb ONIX, fes el següent:

Quan hagis acabat d'afegir o editar els preus, fes clic a Desa.

Per suprimir un preu, fes clic a la X de cada fila.