Boekpryse

Belangrik: Sommige kenmerke wat op hierdie bladsy beskryf word, is nie in sekere lande of streke beskikbaar nie. As gevolg hiervan sal sommige kenmerke wat op hierdie bladsy beskryf word, dalk nie beskikbaar wees nie.

Om 'n boek op Google Play te verkoop.

• Jy moet vir elke boek 'n prys gee.
  • Jy moet ook 'n eenmalige opstelling van jou rekeningvlak-betalinginstellings voltooi. Gebruik 'n sigblad as jy pryse vir verskeie boeke wil wysig.
Vennote wat ONIX gebruik:
  • Enige veranderinge wat jy in die Vennootsentrum maak, moet ook in jou ONIX-stroom gemaak te word.
  • Die volgende keer wanneer jy 'n ONIX-stroom stuur, sal die inligting wat jy via ONIX voorsien jou bestaande instellings vervang.

Wenk:As jy pryse vir verskeie boeke wil wysig. Kom meer te wete oor hoe om pryse met 'n sigblad te wysig.

Voeg 'n prys by jou boek

Volg die stappe hieronder om 'n nuwe prys by te voeg.

1. Meld aan by die Vennootsentrum.
  2. Kies Voeg 'n prys by.
  3. Kies die geldeenheid.
  4. Voer die prys in.
  5. Kies die lys lande of streke waar hierdie prys moet geld.
    • Voer 'n land of streek by die soekveld in om dit te kry.
    • Jy kan lande of streke byvoeg of uitsluit.

As geldeenheidomskakeling aangeskakel is, kan jy lande of streke lys wat 'n ander geldeenheid gebruik as die een wat jy gespesifiseer het.

• Omgeskakelde pryse is op jou handelsprys gegrond.

Die verstekwaarde WORLD sal hierdie prys op alle moontlike lande en streke toepas. Jy kan die volgende in die "Intreepryse"-afdeling van die nuwe Vennootsentrum vind:

• Land
  • Handelsprys
  • Basisprys
  • Jou inkomste
  • Intreedatums

Wenke:

• Geldeenheidomskakeling is by verstek aangeskakel vir rekeninge wat ná Julie 2014 geskep is
  • As jy nie die geldeenheidomskakelingnutsding gebruik nie, moet jy afsonderlike handelspryse voorsien in die toepaslike geldeenheid van elke land of streek waar jy die boek wil verkoop.

As jy 'n handelsprys verskaf, maar jou rekening wys 'n foutboodskap, kan jy die instellings in jou rekening se Vennootsentrum nagaan.

Foutspoor jou instellings in die Vennootsentrum.

Wysig nog prysinstellings

Klik Meer besonderhede/Wys bykomende instellings om meer instellings te kry.

Instelling

Beskrywing

Is belasting ingesluit?

Hierdie instelling bepaal of Google die belasting vir 'n boek moet bereken.

• Kies Ja as jou prys belasting insluit.
  • Los leeg as jou prys nie belasting insluit nie.

Geld wetgewing oor vasgestelde pryse?

Hierdie instelling is van toepassing as wetgewing oor vasgestelde pryse op een van jou verkoopsgebiede van toepassing is.

• As die land of streek onderworpe is aan wetgewing oor vasgestelde pryse
    1. Kies Ja.
    2. Verskaf aparte pryse vir hierdie verkoopsgebiede.
  • Los leeg as die land of streek nie onderworpe is aan wetgewing oor vasgestelde prys nie.

Intreedatums

Hierdie instelling is vir wanneer jy 'n nuwe bykomende prys byvoeg as jy reeds 'n bestaande prys het. Jy kan dit minstens een dag voor die begindatum doen.

• Om 'n prysverandering vir die toekoms te skeduleer, moet jy die begin- en einddatum invoer vir die tydperk wanneer die nuwe prys in werking moet tree.
    • Gebruik die formaat JJJJ-MM-DD.
    • Die prys tree om middernag op die begindatum in werking en verstryk om 23:59 op die einddatum volgens die koper se tydsone.
  • Gebruik dieselfde datum vir die begin- en einddatum om seker te maak dat die prys net een dag lank geld.
  • Los die einddatum oop om die prys permanent te maak.
  • As jy 'n einddatum insluit en jy wil hê jou boek moet ná die tyd steeds vir verkoop beskikbaar wees, moet jy seker maak dat jou boek 'n ander prys het wat onmiddellik ná die tyd in werking sal tree.