Administrer flere brukere av partnersenteret

Hvis flere trenger tilgang til Partnersenter-kontoen din, kan du legge til flere brukere. Alle brukerne kan logge på partnersenteret med sin egen legitimasjon, så du trenger ikke dele passordene dine eller annen informasjon knyttet til Google-kontoen din.

Krav

1. Bare brukere med administratortilgang kan legge til, redigere eller fjerne brukere.

2. Andre brukere du ønsker å legge til, må ha en eksisterende Google-konto.

(Be dem om å opprette en Google-konto gratis hvis de ikke allerede har en. Hvis de vil, kan de også bruke sin nåværende e-postadresse til å opprette kontoen, i stedet for å opprette en ny Gmail-adresse.)

Legg til en bruker

1. Logg på partnersenteret.
  2. Gå til kontoinnstillingene.
  3. Klikk på Brukere-fanen.
  4. Klikk på Legg til bruker-knappen.
  5. Angi e-postadressen som er knyttet til Google-kontoen til brukeren du vil legge til.
  6. Klikk på OK. E-postadressen du skrev inn, skal nå vises i brukerlisten.

Brukere kan logge på partnersenteret med e-postadressen og passordet for Google-kontoen sin. De kan se og redigere innstillinger på sidene de har tilgang til, i henhold til tilgangstypen.

Det er ingen begrensninger for antall brukere som kan legges til i en konto.

Tilgangstyper

Hver bruker har en tilgangtype som bestemmer hvilke sider i partnersenterkontoen som er synlige. Tilgangstyper kan brukes til å begrense bestemte brukere fra å se eller redigere visse innstillinger. Tilgangstyper kan redigeres av hvem som helst med administrativ tilgang, og en bruker kan ha mer enn én tilgangstype. Som standard har nye brukere tilgang til bokkatalogen, så sørg for å angi en annen tilgangstype hvis dette er nødvendig. Følgende tilgangstyper er tilgjengelige:

• Bokkatalog: Legg til og rediger bøker.
  • Statistikk og rapporter: Last ned forhåndsvisnings- og salgsrapporter.
  • Betalingssenter: Administrer salgsområder og betalingsprofiler (inkludert bankkontoinformasjon).
  • Administrativ tilgang: Denne tilgangstypen omfatter alle de ovennevnte tilgangstypene, samt muligheten til å se og redigere kontoinnstillinger (for eksempel brukeradministrasjon).
Merk: Hvis brukerne vil se og laste ned inntektsrapporter, må de ha tilgang til både Statistikk og rapporter og betalingssenteret (eller Administratortilgang, som inkluderer begge).

Fjern brukere

Hvis det er brukere som ikke lenger trenger tilgang til partnersenteret, kan du fjerne dem.

1. Logg på partnersenteret.
  2. Gå til kontoinnstillingene.
  3. Klikk på Brukere-fanen.
  4. Klikk på Fjern-linken ved siden av e-postadressen til brukeren du ønsker å fjerne.