Administrer flere brukere av partnersenteret

Hvis flere trenger tilgang til Partnersenter-kontoen din, kan du legge til flere brukere. Alle brukerne kan logge på partnersenteret med sin egen legitimasjon, så du trenger ikke dele passordene dine eller annen informasjon knyttet til Google-kontoen din.

Krav

1. Bare brukere med administratortilgang kan legge til, redigere eller fjerne brukere.
  2. Eventuelle andre brukere du vil legge til, må ha en eksisterende Google-konto.
    • Tips: Vi anbefaler at du registrerer en nåværende e-postadresse for å opprette kontoen kostnadsfritt, i stedet for å konfigurere en ny Gmail-adresse.

Legg til en bruker

1. Logg på partnersenteret.
  2. Gå til kontoinnstillingene. Hvis du ikke ser dette alternativet, har du kanskje ikke administrativ tilgang. Kontakt en administrator for kontoen din.
  3. Klikk på Brukere.
  4. Klikk på Legg til bruker-knappen.
  5. Skriv inn e-postadressen til Google-kontoen for brukeren du vil legge til.
  6. Klikk på OK. E-postadressen du skrev inn, skal nå vises i brukerlisten.

Brukere kan logge på partnersenteret med e-postadressen og passordet for Google-kontoen sin. De kan se og redigere innstillinger på sidene de har tilgang til, i henhold til tilgangstypen.

Det finnes ingen begrensning på antall brukere som kan legges til i en konto.

Tilgangstyper

Hver bruker har en tilgangtype som bestemmer hvilke sider i partnersenterkontoen som er synlige. Tilgangstyper kan brukes til å begrense bestemte brukere fra å se eller redigere visse innstillinger. Tilgangstyper kan redigeres av hvem som helst med administrativ tilgang, og en bruker kan ha mer enn én tilgangstype. Som standard har nye brukere tilgang til bokkatalogen, så sørg for å angi en annen tilgangstype hvis dette er nødvendig. De følgende tilgangstypene er tilgjengelige:

• Bokkatalog: Legg til og endre bøker.
  • Statistikk og rapporter: Åpne Statistikk-fanen, og last ned forhåndsvisnings- og salgsrapporter fra Rapporter-fanen.
  • Betalingssenter: Administrer salgsområder og betalingsprofiler (inkludert bankkontoinformasjon). Les inntektsrapporter, som er den eneste rapporttypen som skal brukes til økonomisk avstemming.
  • Administratortilgang: Denne tilgangstypen inkluderer alle de ovennevnte tilgangstypene og gir deg i tillegg muligheten til å se og endre kontoinnstillinger (f.eks. administrere brukere).
Tips: Brukere som vil se og laste ned inntektsrapporter, må brukerne ha administratortilgang eller tilgang til betalingssenteret.

Fjern brukere

Hvis en bruker ikke lenger trenger tilgang til partnersenteret, kan du fjerne vedkommende.

1. Logg på partnersenteret.
  2. Gå til Kontoinnstillinger.
  3. Klikk på Brukere.
  4. Klikk på Fjern ved siden av e-postadressen til brukeren du vil fjerne.