Useiden käyttäjien hallinta Yhteistyökumppanikeskuksessa

Jos haluat antaa useille ihmisille Yhteistyökumppanikeskuksen tilisi käyttöoikeuden, voit lisätä käyttäjiä. Kaikki käyttäjät voivat kirjautua keskukseen omilla käyttöoikeustiedoillaan, joten sinun ei tarvitse antaa muille salasanaasi tai muita Google-tiliisi liittyviä tietoja.

Vaatimukset

1. Vain ylläpitäjän käyttöoikeuksilla toimivat käyttäjät voivat lisätä, muokata tai poistaa käyttäjiä.

2. Lisättävillä käyttäjillä on oltava Google-tili.

Käyttäjät voivat tarvittaessa luoda tilin maksutta. Tilin voi myös luoda nykyisen sähköpostiosoitteen avulla.

Käyttäjän lisääminen

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse Tilin asetukset.
  3. Klikkaa Käyttäjät-välilehteä.
  4. Klikkaa Lisää käyttäjiä -painiketta.
  5. Anna sen Google-tilin sähköpostiosoite, jonka haluat lisätä.
  6. Klikkaa OK. Antamasi sähköpostiosoitteen tulisi näkyä käyttäjäluettelossa.

Käyttäjät voivat kirjautua Yhteistyökumppanikeskukseen Google-tilinsä sähköpostiosoitteella ja salasanalla. He voivat tarkastella ja muokata kaikkia sellaisten sivujen asetuksia, joihin heillä on käyttöoikeustyypin mukainen käyttöoikeus.

Tilin käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.

Käyttöoikeustyypit

Kaikilla käyttäjillä on käyttöoikeustyyppi, joka määrittelee, mitkä Yhteistyökumppanikeskus-tilin sivut hänelle näkyvät. Käyttöoikeustyyppien avulla voidaan rajoittaa tiettyjen käyttäjien oikeutta tarkastella tai muokata tiettyjä asetusjoukkoja. Käyttöoikeustyyppejä voi muokata kuka tahansa, jolla on ylläpitäjän käyttöoikeudet, ja yhdellä käyttäjällä voi olla useampia käyttöoikeustyyppejä. Oletuksena uusilla käyttäjillä on pääsy kirjaluetteloon, joten muista määrittää tarvittaessa eri käyttöoikeustyyppi. Seuraavat käyttöoikeustyypit ovat käytettävissä:

• Kirjaluettelo: lisää ja muokkaa kirjoja.
  • Analyysi ja raportit: lataa esikatselu- ja myyntiraportteja.
  • Maksukeskus: hallinnoi myyntialueita ja maksuprofiileja (mukaan lukien pankkitilin tiedot).
  • Ylläpitäjän käyttöoikeudet: tähän käyttöoikeustyyppiin kuuluvat kaikki yllä mainitut käyttöoikeustyypit sekä mahdollisuus tarkastella ja muokata tiliasetuksia (kuten hallinnoida käyttäjiä).
Huomaa: jotta käyttäjä voi tarkastella ja ladata tuloraportteja, hänellä on oltava käyttöoikeus Analyysi ja raportit- ja Maksukeskus-osioihin (tai ylläpitäjän käyttöoikeudet, jotka sisältävät molemmat).

Käyttäjän poistaminen

Voit poistaa käyttäjän, jos hän ei enää tarvitse Yhteistyökumppanikeskuksen käyttöoikeutta.

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse Tilin asetukset.
  3. Klikkaa Käyttäjät-välilehteä.
  4. Klikkaa poistettavan käyttäjän sähköpostiosoitteen viereistä Poista-linkkiä.