Gestionar els usuaris addicionals del Centre per a partners

Si diverses persones han d'accedir al compte del Centre per a partners, pots afegir usuaris addicionals. Tots els usuaris entren al Centre per a partners amb les seves pròpies credencials, de manera que no has de compartir la contrasenya ni cap altra informació associada al teu compte de Google.

Requisits

1. Només els usuaris amb accés d'administrador poden afegir, editar o suprimir usuaris.

2. Tots els usuaris addicionals que vulguis afegir han de tenir un compte de Google.

Demana'ls que creïn un compte de Google de franc si encara no el tenen. Si ho prefereixen, poden fer servir la seva adreça electrònica actual per crear el compte en lloc de configurar una adreça de Gmail nova.

Afegir un usuari

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. Vés a "Configuració del compte".
  3. Fes clic a la pestanya Usuaris.
  4. Fes clic al botó Afegeix un usuari.
  5. Introdueix l'adreça electrònica associada al compte de Google de l'usuari que vulguis afegir.
  6. Fes clic a Accepta. L'adreça electrònica que has introduït es mostra a la llista d'usuaris.

Els usuaris poden utilitzar l'adreça electrònica i la contrasenya del compte de Google per iniciar la sessió al Centre per a partners. Podran consultar i editar qualsevol opció de configuració de les pàgines a les quals tinguin accés en funció del seu tipus d'accés.

Pots afegir a un compte tots els usuaris que vulguis, sense cap límit.

Tipus d'accés

Cada usuari té un tipus d'accés que determina quines pàgines del compte del Centre de socis pot visualitzar. Els tipus d'accés es poden utilitzar per impedir que determinats usuaris puguin visualitzar o editar certes opcions de configuració. Qualsevol persona amb accés d'administrador pot modificar els tipus d'accés i un usuari pot tenir més d'un tipus d'accés. De manera predeterminada, els usuaris nous tenen accés al catàleg de llibres, de manera que, si és necessari, especifica un tipus d'accés diferent. Tipus d'accés disponibles:

• Catàleg de llibres: permet afegir i editar llibres.
  • Anàlisis i informes: permet baixar informes de previsualització i de vendes.
  • Centre de pagaments: permet gestionar els territoris de venda i els perfils de pagament (també la informació del compte bancari).
  • Accés d'administrador: aquest tipus d'accés inclou tots els tipus d'accés anteriors, així com la possibilitat de visualitzar i de modificar la configuració del compte (per exemple, gestionar els usuaris).
Nota: si un usuari vol consultar i baixar els informes de guanys, ha de tenir accés a Anàlisis i informes i al Centre de pagaments (o bé accés d'administrador, en què s'inclouen tots dos).

Suprimir un usuari

Pots eliminar els usuaris que ja no necessitin accedir al Centre per a partners.

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. Vés a "Configuració del compte".
  3. Fes clic a la pestanya Usuaris.
  4. Fes clic a l'enllaç Suprimeix al costat de l'adreça electrònica de l'usuari que vulguis suprimir.