Gestionar els usuaris addicionals del Centre per a partners

Si diverses persones han d'accedir al compte del Centre per a partners, pots afegir usuaris addicionals. Tots els usuaris podran iniciar la sessió al Centre per a partners amb les seves pròpies credencials, de manera que no has de compartir la contrasenya ni cap altra informació associada al teu Compte de Google.

Requisits

1. Només els usuaris amb accés administratiu poden afegir, editar o suprimir usuaris.
  2. Tots els usuaris addicionals que vulguis afegir han de tenir un Compte de Google.
    • Consell: et recomanem que registris una adreça electrònica actual per crear el compte en lloc de configurar una adreça de Gmail nova.

Afegir un usuari

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. Ves a Configuració del compte. Si no veus aquesta opció, és possible que no tinguis accés administratiu. Contacta amb un administrador del teu compte.
  3. Fes clic a Usuaris.
  4. Fes clic al botó Afegeix un usuari.
  5. Introdueix l'adreça electrònica associada al Compte de Google de l'usuari que vulguis afegir.
  6. Fes clic a Accepta. L'adreça electrònica que has introduït s'hauria de mostrar a la llista d'usuaris.

Els usuaris poden utilitzar l'adreça electrònica i la contrasenya del Compte de Google per iniciar la sessió al Centre per a partners. Podran consultar i editar qualsevol opció de configuració de les pàgines a les quals tinguin accés en funció del seu tipus d'accés.

Pots afegir tots els usuaris que vulguis a un compte, sense cap límit.

Tipus d'accés

Cada usuari té un tipus d'accés que determina quines pàgines del compte del Centre per a partners pot visualitzar. Els tipus d'accés es poden utilitzar per impedir que determinats usuaris puguin visualitzar o editar certes opcions de configuració. Qualsevol persona amb accés administratiu pot modificar els tipus d'accés i un usuari pot tenir més d'un tipus d'accés. De manera predeterminada, els usuaris nous tenen accés al catàleg de llibres, de manera que, si és necessari, especifica un tipus d'accés diferent. Tipus d'accés disponibles:

• Catàleg de llibres: permet afegir i editar llibres.
  • Analítica i informes: accedeix a la pestanya Analítiques i baixa informes de previsualització i de vendes a la pestanya Informes.
  • Centre de pagaments: permet gestionar els territoris de venda i els perfils de pagament (també la informació del compte bancari). Accedeix als informes de guanys, que són l'únic tipus d'informe que s'ha d'utilitzar per a la conciliació financera.
  • Accés administratiu: aquest tipus d'accés inclou tots els tipus d'accés anteriors, així com la possibilitat de veure i editar la configuració del compte (per exemple, gestionar els usuaris).
Consell: per veure i baixar els informes de guanys, els usuaris han de tenir accés al centre de pagaments o accés administratiu.

Suprimir un usuari

Pots suprimir els usuaris que ja no necessitin accedir al Centre per a partners.

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. Ves a Configuració del compte.
  3. Fes clic a Usuaris.
  4. Al costat de l'adreça electrònica de l'usuari que vulguis suprimir, fes clic a Suprimeix.