Bestuur bykomende Vennootsentrumgebruikers

As veelvuldige mense toegang tot jou Vennootsentrumrekening benodig, kan jy bykomende gebruikers byvoeg. Alle gebruikers sal by die Vennootsentrum kan aanmeld met hul eie eiebewyse. Jy hoef dus nie jou wagwoord of enige ander inligting wat met jou Google-rekening verband hou, te deel nie.

Vereistes

1. Net gebruikers met administratiewe toegang kan gebruikers byvoeg, wysig of verwyder.
  2. Enige bykomende gebruikers wat jy wil byvoeg, moet 'n bestaande Google-rekening hê.
    • Wenk: Ons beveel aan dat jy 'n huidige e-posadres registreer om die rekening te skep, eerder as om 'n nuwe Gmail-adres op te stel.

Voeg 'n gebruiker by

1. Meld aan by die Vennootsentrum.
  2. Gaan na die rekeninginstellings. As jy nie hierdie opsie sien nie, het jy dalk nie administratiewe toegang nie. Kontak 'n administrateur vir jou rekening.
  3. Klik Gebruikers.
  4. Klik die Voeg gebruiker by-knoppie.
  5. Voer die e-posadres in wat gepaardgaan met die Google-rekening van die gebruiker wat jy wil byvoeg.
  6. Klik OK. Die e-posadres wat jy ingevoer het, behoort nou in die lys gebruikers te verskyn.

Gebruikers kan hul Google-rekening se e-posadres en wagwoord gebruik om by die Vennootsentrum aan te meld. Hulle sal enige instellings kan bekyk en redigeer op die bladsye waartoe hulle toegang het, volgens hul toegangtipe.

Daar is geen beperking op die aantal gebruikers wat by 'n rekening gevoeg kan word nie.

Toegangtipes

Elke gebruiker het 'n toegangtipe wat bepaal watter bladsye in die Vennootsentrum sigbaar is. Toegangtipes kan gebruik word om spesifieke gebruikers se bekyk of wysig van sekere instellingstelle te beperk. Toegangtipes kan deur enigiemand met administratiewe toegang gewysig word en 'n gebruiker kan meer as een toegangtipe hê. Nuwe gebruikers het by verstek toegang tot die Boekkatalogus, maak dus seker dat jy 'n ander toegangtipe spesifiseer, indien nodig. Die volgende toegangtipes is beskikbaar:

• Boekkatalogus: Voeg boeke by en wysig dit.
  • Ontleding en verslae: Gaan by die Ontleding-oortjie in en laai voorskou- en verkoopverslae in die Verslae-oortjie af.
  • Betaalsentrum: Bestuur verkoopgebiede en betalingprofiele (insluitend bankrekeninginligting). Kry toegang tot verdiensteverslae, wat die enigste verslagtipe is wat vir finansiële rekonsiliasiedoeleindes gebruik behoort te word.
  • Administratiewe toegang: Hierdie toegangtipe sluit al die bogenoemde toegangtipes in, asook om rekeninginstellings (soos die bestuur van gebruikers) te kan bekyk en wysig.
Wenk: ’n Gebruiker moet toegang tot Betaalsentrum of administratiewe toegang hê om verdiensteverslae te bekyk en af te laai.

Verwyder ’n gebruiker

As 'n gebruiker nie meer toegang nodig het tot die Vennootsentrum nie, kan jy hulle verwyder.

1. Meld aan by die vennootsentrum.
  2. Gaan na rekeninginstellings.
  3. Klik Gebruikers.
  4. Klik Verwyder langs die e-posadres van die gebruiker wat jy wil verwyder.