Territoris de venda (on es poden vendre els llibres)

Important:

• Els partners de Google Play poden vendre llibres electrònics i audiollibres en determinats països o regions. Les funcions que es descriuen aquí no estan disponibles en tots els països o regions.
  • Les reserves permeten als clients fer una comanda del teu llibre, sense poder llegir-lo, abans de la data de llançament. Quan arribi la data de llançament, s'efectuarà el càrrec corresponent als usuaris que hagin reservat el llibre i hi tindran accés.
  • A causa dels requisits reguladors, Google no pot oferir reserves a l'Índia. El llibre estarà disponible a Google Play Store a l'Índia en la data de sortida a la venda.
  • Abans de penjar els fitxers, assegura't que el contingut compleixi les directrius de Google. Si tens previst vendre els llibres a Google Play, consulta les nostres polítiques de continguts per a editors de llibres a Google Play.
  • Els informes de vendes per mes no proporcionen necessàriament dades que coincideixin amb els teus pagaments mensuals. Per veure un informe financer que coincideixi amb el teu pagament, ves a Informes de guanys de Google Play.

Els territoris de venda indiquen els països en què es poden vendre els teus llibres, així com el perfil de pagament que s'ha d'utilitzar per cobrar els ingressos procedents de les vendes en aquests països. Un territori de venda pot incloure diversos països si comparteixen la mateixa configuració. També hi pots incloure països on tinguis pensat vendre llibres tot i que Google Play Store encara no hi estigui disponible. Has d'excloure tots els països on no tinguis drets per vendre llibres.

Exemples:

• Un sol territori de venda amb WORLD especificat com a regió, que inclou tots els països. (Els comptes creats després del juliol del 2014 tenen la conversió de moneda activada de manera predeterminada.)
  • Territoris de venda independents per a l'Amèrica del Nord (CA,MX,US) i Europa (DE,ES,FR,GB,IT), de manera que els ingressos per vendes a cada regió s'abonin en comptes bancaris diferents.
  • Un territori de venda per a tots els països on la llei t'obliga a tenir preus fixos i un territori de venda per a la resta del món.

Per configurar els territoris de venda, inicia la sessió al Centre per a partners i vés al Centre de pagament. Hi veuràs una llista de tots els territoris de venda que ja has configurat.

Com s'afegeix un territori de venda

Per crear un territori de vendes nou, segueix aquests passos:

1. Fes clic al botó Afegeix un territori.
  2. Selecciona un perfil de pagament existent. Si has de crear-ne un de nou, fes clic a Cancel·la i vés a la secció "Perfils de pagament" del Centre de Pagament.
    Si el perfil de pagament s'ha creat recentment i no es mostra a la llista desplegable, prova de tornar a carregar la pàgina. Perquè el territori de venda estigui ben configurat, ha d'estar enllaçat amb un perfil de pagament.
  3. Introdueix la llista de països que pertanyen a aquest territori de venda. (Consulteu les nostres directrius de format.)
  4. Marqueu la casella Activa aquesta configuració regional.
  5. Si estàs subjecte a les legislacions de preu fix dels països esmentats, activa la casella Estic subjecte a les lleis sobre preus fixos en aquests països. Aquesta configuració s'aplica a tots els països del territori de venda. Podeu crear territoris de venda addicionals si heu d'aplicar configuracions diferents per a països diferents.
  6. Feu clic a Crea un territori.

Si proves de crear territoris que se superposen, se't mostra un missatge d'error. L'excepció és per a WORLD, que exclou automàticament els països que figuren en altres territoris de venda actius.

Modificar un territori de venda

Per modificar un territori de vendes existent, fes clic a l'enllaç Edita situat al costat del territori. En editar un territori de vendes, pots dur a terme les accions següents:

• enllaçar el territori de venda amb un altre perfil de pagament (si el perfil de pagament s'ha creat recentment i no apareix a la llista desplegable, prova de tornar a carregar la pàgina),
  • canviar la llista de països,
  • indicar si estàs subjecte a les lleis de preu fix dels països esmentats,
  • desactivar el territori de vendes.

Com es desactiva un territori de vendes

Si un territori de vendes ja no s'aplica a les vendes de llibres, pots desactivar-lo.

1. Fes clic a l'opció Edita situada al costat del territori de vendes que vulguis desactivar.
  2. Desmarca la casella que diu Activa aquesta configuració regional.
  3. Fes clic a Desa els canvis.

Els territoris de venda desactivats es mostren en cursiva.

Resolució de problemes

Les opcions de configuració següents són necessàries per vendre un llibre en un país:

1. El país ha d'estar inclòs en un territori de venda actiu. Comprova que el codi ISO del país figuri en un territori de venda i que el territori de venda no estigui desactivat. El territori de venda també ha d'estar enllaçat amb un perfil de pagament.
  2. Cal proporcionar un preu per a les vendes de llibres al país en qüestió. A la configuració de preus del llibre s'ha d'especificar el país o una regió que inclogui el país (per exemple, WORLD). Si el preu no s'especifica en la moneda local del país, cal activar la conversió de moneda.

Si encara tens cap problema, prova d'utilitzar l'eina per a la resolució de problemes.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google