Sisällön tarkastajat voivat esikatsella kirjan ennen myyntiä

Voit tarkastuttaa kirjan ulkoasun Google Playssa lisäämällä sisällön tarkastajia. He voivat lukea kirjaa maksutta tuetulla laitteella. Voit luovuttaa kirjan tarkastajille jo ennen sen myyntiintulopäivää.

• Sisällön tarkastajat ovat itse määrittämiäsi, ja he näkevät kirjan kokonaan. Tämä esikatseluominaisuus eroaa Google Kirjojen esikatselusta, jossa rajoitettu osuus kirjasta on julkisesti saatavilla.

Jotkin tällä sivulla kuvatuista ominaisuuksista eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla.

Vaatimukset sisällön tarkastajan lisäämiselle

• Voit myydä kirjoja Google Playssa.
  • Sisällön tarkastajalla täytyy olla Google-tili. Jos hänellä ei ole tiliä, hän voi luoda sellaisen maksutta.
  • Sisällön tarkastajan on oltava jossakin niistä maista, joissa kirjoja voi ostaa Google Playsta.
  • Kirjan sisältötiedostot täytyy lähettää ja käsitellä.
  • Sisällöntarkastajalla ei saa olla kirjaa kirjastossaan.

Kirjan pääsyoikeuden myöntäminen sisällön tarkastajalle

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse vasemmalta Kirjaluettelo.
  3. Valitse kirjan nimi.
  4. Valitse Sisältö-välilehti.
  5. Valitse Sisällön tarkastajat ‐kohdasta Lisää tarkastaja ‐kenttä.
  6. Lisää sähköpostiosoite, joka on yhdistetty sisällön tarkastajan Google-tiliin.
  7. Valitse . Tarkastajan sähköpostiosoitteen pitäisi nyt olla näkyvillä.
  8. Lisää muita tarkastajia toistamalla vaiheet 4–6.
  9. Valitse Tallenna.

Kirjan tarkastaminen

Sisällön tarkastajat voivat tarkistaa Google Play ‐kirjastostaan, että heillä on pääsy kirjaan. He voivat lukea kirjaa tietokoneella tai tuetuilla mobiililaitteilla.

Sisällöntarkastaja voi jättää huomioimatta tietyt kirja-asetukset. Esimerkki:

• Jos kirja on poistettu myynnistä tai saatavilla vain tietyssä maassa tai tietyllä alueella, sisällöntarkastajat voivat lukea sen.
  • Sisällön tarkastajat eivät voi kopioida ja liittää tai tulostaa kirjoja, joihin heillä on pääsy, vaikka kirjan ostajat sallisivat sen.
  • Sisällöntarkastajat saattavat nähdä PDF-tiedoston Alkuperäiset sivut ‐kohdassa, vaikka Näytä PDF ‐asetuksen valinta olisi poistettu.
  • Sisällön tarkastajat saattavat nähdä automaattisesti poimitun tekstin Sovitettu teksti ‐kohdassa, vaikka olisit poistanut Luo sovitettu teksti ‐ruudun valinnan.

Kirjan pääsyoikeuden poistaminen sisällön tarkastajalta

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskukseen.
  2. Valitse vasemmalta Kirjaluettelo.
  3. Valitse kirjan nimi.
  4. Valitse Sisältö-välilehti.
  5. Valitse "Sisällön tarkastajat" ‐kohdasta Poista Roskakori sen sähköpostiosoitteen vierestä, joka kuuluu poistettavalle tarkastajalle.

Kirja näkyy edelleen tarkastajan tilillä, mutta se on kirjanäyte koko kirjan sijaan.