Indholdskontrol (gennemgå en bog inden salg)

Du kan tilføje indholdskontrollanter, som kan tjekke, hvordan din bog vises i Google Play. De kan læse bogen på alle understøttede enheder uden først at købe den. Du kan give indholdskontrollanter adgang til en bog, inden den sættes til salg.

Nogle af de funktioner, der er beskrevet på denne side, er muligvis ikke tilgængelige, da salg af bøger i Google Play er begrænset til udvalgte lande.

Bemærk!

• Denne kontrolfunktion er ikke den samme som forhåndsvisningen af bøger i Google Bøger. I Google Bøger er det kun en begrænset procentdel af din bog, der er offentligt tilgængelig.
  • Indholdskontrollanter skal derimod udpeges af dig og har adgang til hele bogen.
  • Hvis "Kvalitetskontrol" vises, bruger du en gammel version af Partnercenter.

Krav til tilføjelsen af en indholdskontrollant

• Du kan sælge bøger i Google Play.
  • Indholdskontrollanten skal have en Google-konto. Hvis kontrollanten ikke har en, kan vedkommende oprette en gratis.
  • Indholdskontrollanten skal befinde sig i et af de lande, hvor bøger kan købes i Google Play.
  • Indholdsfiler til bogen skal være leveret og behandlet. Tjek, at bogens status er enten Online i Google Bøger eller Online i Google Play.

Tildel en bog til en indholdskontrollant

1. Log ind på Partnercenter.
  2. Klik på Bogkatalog til venstre.
  3. Klik på bogens titel.
  4. Klik på fanen Indhold.
  5. Klik på knappen Tilføj (gammel version) eller feltet Tilføj en kontrollant (ny version) under "Indholdskontrollanter".
  6. Angiv den mailadresse, der er knyttet til indholdskontrollantens Google-konto.
  7. Klik på OK. Kontrollantens mailadresse bør nu være angivet.
  8. Gentag trin 4-6 for at tilføje yderligere kontrollanter.
  9. Klik på Gem.

Bedøm en bog

Indholdskontrollanter kan få adgang til deres Google Play-samling for at tjekke, at de har adgang til bogen. De kan læse bogen på deres computer eller understøttede håndholdte enheder.

Indholdskontrollanter kan ikke kopiere og indsætte eller udskrive bøger, som de har fået adgang til, heller ikke selvom bogens distributionsindstillinger giver køberen tilladelse til det.

Fjern indholdskontrollantens adgang til en bog

1. Log ind på Partnercenter.
  2. Klik på Bogkatalog til venstre.
  3. Klik på bogens titel.
  4. Klik på fanen Indhold.
  5. Klik på Fjern (gammel version) eller Fjern ikon for papirkurv (ny version) ud for mailadressen til den kontrollant, du vil fjerne, under "Indholdskontrollanter". Kontrollanterne kan stadig se bogen på deres konti, men den er nu et uddrag fra en e-bog i stedet for hele bogen.