Revisió de contingut (previsualitzar un llibre abans de la venda)

Pots afegir revisors de contingut per comprovar com es mostra el llibre a Google Play. Els revisors poden llegir el llibre en qualsevol dispositiu compatible sense haver de comprar-lo. Pots assignar un llibre a revisors de contingut fins i tot abans que estigui disponible per a la venda.

És possible que algunes funcions descrites en aquesta pàgina no estiguin disponibles, ja que la venda de llibres a Google Play està limitada a determinats països.

Notes:

• Aquesta funció de previsualització es diferencia de la previsualització d'un llibre a Google Llibres, on es pot visualitzar públicament un percentatge limitat del llibre.
  • D'altra banda, has d'especificar els revisors de contingut, els quals tenen accés al llibre sencer.
  • Si veus "revisió de qualitat", vol dir que fas servir una versió anterior del Centre per a partners.

Requisits per afegir un revisor de contingut

• Pots vendre llibres a Google Play.
  • El revisor de contingut ha de tenir un Compte de Google. Si no en té cap, pot crear-ne un.
  • El revisor de contingut ha d'estar ubicat en un dels països des d'on es poden comprar llibres a Google Play.
  • S'han d'haver proporcionat els fitxers de contingut del llibre i s'han d'haver processat correctament. Comprova que l'estat del llibre sigui Publicat a Google Llibres o Publicat a Google Play.

Assignar un llibre a un revisor de contingut

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic al títol del llibre.
  4. Fes clic a la pestanya Contingut.
  5. A "Revisors de contingut", fes clic al botó Afegeix (versió anterior) o al camp Afegeix un revisor (versió nova).
  6. Introdueix l'adreça electrònica associada al Compte de Google del revisor de contingut.
  7. Fes clic a D'acord i s'afegirà l'adreça electrònica del revisor.
  8. Repeteix els passos del 4 al 6 per afegir més revisors.
  9. Fes clic a Desa.

Revisar un llibre

Els revisors de contingut poden anar a la biblioteca de Google Play per comprovar que tenen accés al llibre. Poden llegir-lo a l'ordinador o als dispositius de butxaca admesos.

Els revisors de contingut no poden copiar i enganxar ni imprimir cap llibre al qual els hagin concedit accés, fins i tot en el cas que, d'acord amb la configuració de distribució del llibre, els compradors puguin fer-ho.

Suprimir l'accés d'un revisor de contingut a un llibre

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic al títol del llibre.
  4. Fes clic a la pestanya Contingut.
  5. A "Revisors de contingut", fes clic a Suprimeix (versió anterior) o a Suprimeix icona de la paperera (versió nova), al costat de l'adreça electrònica del revisor que vulguis suprimir. Els revisors continuaran veient el llibre als seus comptes, però ara només en tindran una mostra en lloc de tenir el llibre electrònic complet.