Laat inhoudbeoordelaars 'n boek voorbeskou voordat dit verkoop word

Jy kan inhoudbeoordelaars byvoeg om te kontroleer hoe jou boek op Google Play lyk. Hulle sal die boek kosteloos op enige gesteunde toestel kan lees. Jy kan 'n boek aan inhoudbeoordelaars gee selfs voordat dit te koop beskikbaar is.

• Inhoudbeoordelaars moet deur jou gespesifiseer word en het toegang tot die hele boek. Hierdie voorskoukenmerk verskil van 'n boek se voorskou op Google Boeke, waar 'n beperkte persentasie van jou boek publiek toeganklik is.

Sommige kenmerke wat op hierdie bladsy beskryf word, sal dalk nie in alle lande/streke beskikbaar wees nie.

Vereistes om 'n inhoudbeoordelaar by te voeg

• Jy kan boeke op Google Play verkoop.
  • Die inhoudbeoordelaar moet 'n Google-rekening hê. Hulle kan sonder koste een skep as hulle nie een het nie.
  • Die inhoudbeoordelaar moet geleë wees in een van die lande waar die boeke op Google Play gekoop kan word.
  • Inhoudlêers vir die boek moet verskaf en suksesvol verwerk word.
  • Die inhoudbeoordelaar moet nog nie die boek in hul biblioteek hê nie.

Ken 'n boek aan 'n inhoudbeoordelaar toe

1. Meld aan by die Vennootsentrum.
  2. Kies Boekkatalogus aan die linkerkant.
  3. Kies die titel van die boek.
  4. Kies die Inhoud-oortjie.
  5. Kies onder "Inhoudbeoordelaars" die Voeg 'n beoordelaar-veld by.
  6. Voer die e-posadres in wat met die inhoudbeoordelaar se Google-rekening geassosieer word.
  7. Kies . Die beoordelaar se e-posadres behoort nou gelys te wees.
  8. Herhaal stappe 4-6 om bykomende beoordelaars by te voeg.
  9. Kies Stoor.

Beoordeel 'n boek

Inhoudresensente kan by hul Google Play-biblioteek ingaan om seker te maak dat hulle toegang tot die boek het. Hulle kan die boek op hul rekenaar of gesteunde mobiele toestelle lees.

Sekere boekinstellings kan vir ’n inhoudresensent geïgnoreer word. Byvoorbeeld:

• As ’n boek vir aankoop gedeaktiveer is of net in ’n sekere land of streek beskikbaar is, kan inhoudresensente dit lees.
  • Inhoudresensente kan nie uit boeke waartoe hulle toegang ontvang het, kopieer en plak of druk nie, selfs al word die boek se kopers toegelaat om dit te doen.
  • Inhoudresensente kan dalk ’n PDF onder “Oorspronklike bladsye” sien, selfs al het jy “Wys PDF” ontmerk.
  • Inhoudresensente kan moontlik outomaties teksuittreksel onder “Vloeiende teks” sien, selfs al het jy “Skep vloeiende teks” ontmerk.

Verwyder inhoudbeoordelaar se toegang tot 'n boek

1. Meld aan by die Vennootsentrum.
  2. Kies Boekkatalogus aan die linkerkant.
  3. Kies die titel van die boek.
  4. Kies die Inhoud-oortjie.
  5. Kies onder "Inhoudbeoordelaars" Verwyder Asblik langs die e-posadres van die beoordelaar wat jy wil verwyder.

Die boek verskyn steeds in die beoordelaars se rekening, maar dit word 'n e-boekvoorbeeld pleks van die hele boek.