Formatér lister over land

Følg disse retningslinjene når du blir bedt om å sende inn en liste over land i partnersenteret eller i et regneark:

• For individuelle land oppgir du ISO-koden på to bokstaver.
  • Enkelte regionale koder er tillatt (f.eks. WORLD og ECZ. ECZ kan ikke brukes for områder med forhåndsvisning i Google Søk).
  • For å utelate land fra et område setter du et minustegn (-) foran landskoden for det utelatte landet og angir landet etter området det skal utelates fra. De ovennevnte regionale kodene (WORLD og ECZ) kan ikke brukes for utelukkelser.
  • Sett et komma mellom hvert av elementene.

Eksempler:

CA Bare Canada
CA,MX,US Nord-Amerika (Canada, Mexico, USA)
WORLD Alle land
WORLD,-CA,-US Alle land unntatt Canada og USA
ECZ Land som ligger geografisk på kontinentet i Europa og bruker euro som eneste valuta (ved angivelse av bokpriser og salgsområder)

Salgsområder og priser

• Hvis du har flere salgsområder, prioriteres et salgsområde som har oppført et spesifikt land, over et salgsområde som har oppført en region som inkluderer det landet. Eksempel: Salgsområdene nedenfor er like, i og med at bøker som selges i Storbritannia, blir tilknyttet salgsområde 2.

Eksempel 1
    Salgsområde 1: WORLD,-GB
    Salgsområde 2: GB
    Eksempel 2
    Salgsområde 1: WORLD
    Salgsområde 2: GB
  • Når du legger til bokpriser med valutakonvertering slått på, vises konverterte priser bare for bøker i salgsområder der du ikke har oppgitt priser i den lokale valutaen.

ISO-landskoder

I brukerstøtten finner du ISO-landskodene for land som støttes for Google Play Bøker.

Du kan også søke i den fullstendige listen over ISO 3166-1 alfa-2-koder.