Aplicar format a una llista de països

Segueix aquestes directrius quan se't demani que proporcionis una llista de països al Centre per a partners o en un full de càlcul:

• Per a països individuals, proporciona'n el codi ISO de dues lletres.
  • Es permeten determinats codis regionals (per exemple, WORLD, ECZ; ECZ no es pot utilitzar per als territoris de previsualització de la Cerca de Google).
  • Per excloure països d'una regió, afegeix un signe menys (-) abans del codi del país exclòs i indica el país després de la regió de la qual està exclòs. Els codis regionals anteriors (WORLD i ECZ) no es poden utilitzar com a exclusions.
  • Separa cada element amb una coma.

Exemples:

CA Només el Canadà
CA,MX,US Amèrica del Nord (Canadà, Mèxic, EUA)
WORLD Tots els països
WORLD,-CA,-US Tots els països excepte el Canadà i els EUA
ECZ Països geogràficament inclosos a l'Europa continental que utilitzen l'euro com a moneda única (s'utilitza en especificar els preus de llibres i els territoris de venda)

Preus i territoris de venda

• Si disposes de diversos territoris de venda, té prioritat un territori de venda en què figuri un país específic per sobre d'un territori de venda en què figuri una regió que inclogui aquest país. Per exemple, els següents conjunts de territoris de venda són equivalents pel que fa als llibres venuts al Regne Unit, que s'associen amb el segon territori de venda.

Exemple 1
    Territori de venda 1: WORLD,-GB
    Territori de venda 2: GB
    Exemple 2
    Territori de venda 1: WORLD
    Territori de venda 2: GB
  • En afegir els preus dels llibres amb la conversió de moneda activada, els preus convertits només s'apliquen als llibres en territoris de venda per als quals no has proporcionat els preus en la moneda local.

Codis de país ISO

Al Centre d'ajuda s'indiquen els codis ISO dels països on hi ha Google Play Llibres.

També pots consultar la llista completa de codis ISO 3166-1 alfa-2.