Land som støttes for boksalg på Google Play

Viktig: Dette trer i kraft 1. desember 2023. For å matche brukeropplevelsen i andre Google Play-produkter begynner Google Play Bøker å bruke ulike valutaer i Play-butikken i disse landene:
  • Argentina
  • Jordan
  • Libanon
  • Paraguay

Vi jobber kontinuerlig med å lansere Google Play Bøker internasjonalt. Hvis et bestemt land eller en bestemt region ikke er oppført som støttet nedenfor, kan du komme tilbake og sjekke senere, siden det kan hende vi legger til landet eller regionen i fremtiden.

Når boken din er tilgjengelig internasjonalt, kan du sjekke hvordan den vises på et språk eller i et land eller en region.

Tips:

• Hvis nettadressen inneholder «?»: For å legge til en lands- eller språkkode, erstatt «?» med «&».
  • Hvis nettadressen inneholder «#»: Legg til en lands- eller språkkode før «#».

Se tabellen nedenfor for å finne ut hvilke land/regioner Google Play Bøker støtter for øyeblikket.

Kolonnene er merket på denne måten:

• Landskode: ISO-landskoden, som brukes for salgsområder og priser.
  • Valuta: Bokpriser vises til kunder i denne valutaen. Du kan enten oppgi butikkprisen i denne valutaen, eller du kan bruke verktøyet for valutakonvertering.
  • Selgerregistreringer: Partnere i land eller regioner som er merket med symbolet ✔, kan selge e-bøker på Google Play Bøker.
    • Og partnere i land som er merket med ★, kan registrere seg som selgere, men salg av bøker i disse landene er begrenset til utvalgte partnere. Google lar for øyeblikket ikke nye partnere selge i disse landene.
    • Partnere i land merket ✘ kan ikke opprette Play Bøker-selgerkontoer.
  • Opprettelse av automatisk oppleste lydbøker: Partnere i land eller regioner som er merket med symbolet ✔, kan opprette automatisk oppleste lydbøker og selge dem på Google Play Bøker. Automatisk oppleste lydbøker kan bare selges i land eller regioner som er godkjent for kjøp av lydbøker.
  • Kjøp: Kunder kan kjøpe bøker på Google Play i disse landene. Lydbøker kan ikke kjøpes i alle godkjente land eller regioner.
    • I landene eller regionene merket med (bare e-bøker), kan ikke lydbøker kjøpes.
    • Selv om et land kan godkjennes for kjøp, er ikke alle partnere godkjent for å selge i alle land.
  • Betalinger: Google kan betale ut til partnernes bankkontoer i disse landene.
    • Betalingsland som er markert med ★, betales via bankoverføring i amerikanske dollar (USD).
    • Brukere som har nyopprettede brasilianske betalingsprofiler, mottar betalinger i BRL. Enkelte eldre betalingsprofiler kan fortsatt motta betalinger via bankoverføring i USD.
    • Selv om du kan registrere deg for en selgerkonto i Sør-Afrika, kan du bare motta inntekter på en bankkonto i et av de støttede landene som er oppført i «Betalinger»-kolonnen. Bankkontoen kan dessverre ikke befinne seg i Sør-Afrika.
  • Kampanjekoder: Partnere i disse landene kan tilby kampanjekoder til brukere i alle land som støttes på Play Bøker. Kampanjekoder kan tilbys i alle kvalifiserte land der partneres bøker er til salgs.
Navn på landLandskodeValutaSelgerregistreringOppretting av kampanjekoder for selgereOppretting av automatisk oppleste lydbøkerKjøpBetalinger
Argentina AR USD (USD)
Østerrike AT EUR
Australia AU AUD
Belgia BE EUR
Bolivia BO BOB
Brasil BR BRL ( (USD))
Hviterussland BY USD (bare e-bøker)
Canada CA CAD
Sveits CH CHF
Chile CL CLP (USD)
Colombia CO COP (USD)
Costa Rica CR CRC
Tsjekkia CZ CZK (bare e-bøker)
Tyskland DE EUR
Danmark DK DKK (bare e-bøker)
Den dominikanske republikk DO USD
Ecuador EC USD
Estland EE EUR (bare e-bøker)
Spania ES EUR
Finland FI EUR
Frankrike FR EUR
Storbritannia GB GBP
Hellas GR EUR (bare e-bøker)
Guatemala GT USD
Hongkong HK HKD
Honduras HN USD
Ungarn HU HUF (bare e-bøker)
Indonesia ID IDR (bare e-bøker) (USD)
Irland IE EUR
India IN INR (USD)
Italia IT EUR
Jordan JO JOD (bare e-bøker) (USD)
Japan JP JPY
Kirgisistan KG USD (bare e-bøker)
Sør-Korea KR KRW
Kasakhstan KZ KZT (bare e-bøker)
Litauen LT EUR (bare e-bøker)
Luxemburg LU EUR (bare e-bøker)
Latvia LV EUR (bare e-bøker)
Mexico MX MXN
Malaysia MY MYR (USD)
Nicaragua NI USD
Nederland NL EUR
Norge NO NOK
New Zealand NZ NZD
Oman OM USD (bare e-bøker) (USD)
Panama PA USD
Peru PE PEN
Filippinene PH PHP (USD)
Polen PL PLN
Portugal PT EUR (bare e-bøker)
Paraguay PY PYG
Qatar QA QAR (bare e-bøker) (USD)
Romania RO RON (bare e-bøker) (EUR)
Russland RU RUB (USD)
Saudi-Arabia SA SAR (bare e-bøker) (USD)
Sverige SE SEK
Singapore SG SGD
Slovakia SK EUR (bare e-bøker)
El Salvador SV USD
Thailand TH THB (bare e-bøker) (USD)
Tyrkia TR TRY (bare e-bøker)
Taiwan TW TWD (bare e-bøker) (USD)
Ukraina UA UAH (bare e-bøker) (USD)
USA US USD
Uruguay UY USD
Usbekistan UZ USD (bare e-bøker)
Venezuela VE USD
Vietnam VN VND (USD)
Sør-Afrika ZA ZAR
De forente arabiske emirater AE AED (bare e-bøker) (USD)
Kuwait KW USD (bare e-bøker) (USD)
Libanon LB USD (bare e-bøker) (USD)
Egypt EG EGP (bare e-bøker) (USD)
Bahrain BH USD (bare e-bøker)