Lande, hvor salg af bøger i Google Play er understøttet

Vigtigt! For at tilbyde samme brugeroplevelse i Google Play Bøger som i andre Google Play-produkter begynder der fra og med den 1. december 2023 at blive brugt forskellige valutaer for bøger i Play Butik i følgende lande:
  • Argentina
  • Jordan
  • Libanon
  • Paraguay

Vi bestræber os på at gøre tjenesten Google Play Bøger tilgængelig i flere lande. Hvis et bestemt land/område ikke er angivet som understøttet nedenfor, kan du vende tilbage senere, da vi muligvis tilføjer det på et senere tidspunkt.

Når din bog er tilgængelig internationalt, kan du tjekke, hvordan din bog vises i et land/område eller på et bestemt sprog.

Tip!

• Hvis webadressen indeholder "?": Erstat "?" med "&" for at tilføje en lande- eller sprogkode.
  • Hvis webadressen indeholder "#": Tilføj en lande- eller sprogkode før "#".

I tabellen nedenfor kan du se, hvilke lande/områder der i øjeblikket understøttes af Google Play Bøger.

Kolonnerne har følgende etiketter:

• Landekode: Den ISO-landekode, der anvendes til salgsområder og priser.
  • Valuta: Bogpriserne vises for kunderne i denne valuta. Du kan enten angive en lokal pris i denne valuta eller bruge vores værktøj til valutakonvertering.
  • Tilmelding som sælger: Partnere i lande, der er markeret med ✔, kan sælge e-bøger i Google Play Bøger.
    • Partnere i lande, der er markeret med ★, kan tilmelde sig som sælgere, men salg af bøger i disse lande er begrænset til udvalgte partnere. Indtil videre giver Google ikke flere partnere tilladelse til at sælge bøger i disse lande.
    • I lande, der er markeret med ✘, kan partnere ikke oprette en sælgerkonto i Play Bøger.
  • Oprettelse af automatisk oplæste lydbøger: Partnere i lande eller områder, der er markeret med ✔, kan oprette automatisk oplæste lydbøger, som kan sælges på Google Play Bøger. Automatisk oplæste lydbøger kan kun sælges i lande eller områder, der er godkendt til køb af lydbøger.
  • Køb: Kunderne kan købe bøger i Google Play i disse lande. Lydbøger kan ikke købes i alle godkendte lande eller områder.
    • Lydbøger kan ikke købes i lande eller områder, der er markeret med (kun e-bog).
    • Selvom et land er godkendt til køb, er det ikke alle partnere, som er godkendt til at sælge i alle lande.
  • Betalinger: I disse lande kan Google udstede betalinger til partneres bankkonto.
    • I lande, der er markeret med ★, sker betalingen via bankoverførsel i amerikanske dollars.
    • På nyoprettede brasilianske betalingsprofiler modtages der betalinger i BRL. På visse ældre betalingsprofiler finder betalingen muligvis stadig sted via bankoverførsel i USD.
    • Selvom det er muligt at oprette en sælgerkonto i Sydafrika, kan der kun modtages indtjening på en bankkonto i et af de understøttede lande, der er angivet i kolonnen "Betalinger". Bankkontoen må desværre ikke være registreret i Sydafrika.
  • Kampagnekoder: Partnere i disse lande kan tilbyde kampagnekoder til brugere i lande, der understøttes af Play Bøger. Kampagnekoder kan tilbydes i alle kvalificerede lande, hvor partneren sælger bøger.
LandenavnLandekodeValutaTilmeldte sælgereOprettelse af kampagnekoder som sælgerOprettelse af automatisk oplæste lydbøgerKøbBetalinger
Argentina AR USD (USD)
Østrig AT EUR
Australien AU AUD
Belgien BE EUR
Bolivia BO BOB
Brasilien BR BRL ( (USD))
Canada CA CAD
Schweiz CH CHF
Chile CL CLP (USD)
Colombia CO COP (USD)
Costa Rica CR CRC
Tjekkiet CZ CZK (kun e-bog)
Tyskland DE EUR
Danmark DK DKK (kun e-bog)
Den Dominikanske Republik DO USD
Ecuador EC USD
Spanien ES EUR
Finland FI EUR
Frankrig FR EUR
Storbritannien og Nordirland GB GBP
Grækenland GR EUR (kun e-bog)
Guatemala GT USD
Hong Kong HK HKD
Honduras HN USD
Ungarn HU HUF (kun e-bog)
Indonesien ID IDR (kun e-bog) (USD)
Irland IE EUR
Indien IN INR (USD)
Italien IT EUR
Jordan JO JOD (kun e-bog) (USD)
Japan JP JPY
Sydkorea KR KRW
Luxembourg LU EUR (kun e-bog)
Mexico MX MXN
Malaysia MY MYR (USD)
Nicaragua NI USD
Holland NL EUR
Norge NO NOK
New Zealand NZ NZD
Panama PA USD
Peru PE PEN
Filippinerne PH PHP (USD)
Polen PL PLN
Portugal PT EUR (kun e-bog)
Paraguay PY PYG
Rumænien RO RON (kun e-bog) (EUR)
Rusland RU RUB (USD)
Singapore SG SGD
El Salvador SV USD
Thailand TH THB (kun e-bog) (USD)
Tyrkiet TR TRY (kun e-bog)
Taiwan TW TWD (kun e-bog) (USD)
USA USA USD
Uruguay UY USD
Venezuela VE USD
Vietnam VN VND (USD)
Sydafrika ZA ZAR
Forenede Arabiske Emirater AE AED (kun e-bog) (USD)
Kuwait KW USD (kun e-bog) (USD)
Libanon LB USD (kun e-bog) (USD)