Països admesos per a la venda de llibres a Google Play

Important: entrada en vigor l'1 de desembre de 2023. Per tal que l'experiència d'usuari coincideixi amb altres productes de Google Play, Google Play Llibres començarà a utilitzar monedes diferents a Play Store als països següents:
  • Argentina
  • Jordània
  • Líban
  • Paraguai

Estem treballant de valent per ampliar el nombre de països on està disponible Google Play Llibres. Si un país o una regió en concret no es mostra com a admès a continuació, és possible que l'afegim més endavant, així que torna a aquesta pàgina per comprovar-ho.

Si el llibre està disponible en l'àmbit internacional, pots comprovar com es mostra en funció del país, de la regió o de l'idioma.

Consell:

• Si l'URL conté "?": per afegir un codi de país o d'idioma, substitueix "?" per "&".
  • Si l'URL conté "#": afegeix un codi de país o d'idioma abans de "#".

Consulta la taula següent per saber quins països o regions admet Google Play Llibres actualment.

Les etiquetes de columna són les següents:

• Codi de país: el codi de país ISO, utilitzat per als territoris de venda i els preus.
  • Moneda: el preu dels llibres es mostra als clients en aquesta moneda. Pots proporcionar un preu local en aquesta moneda o bé utilitzar la nostra eina de conversió de moneda.
  • Registres per a venedors: els partners que siguin en països o regions marcats amb el símbol ✔ poden vendre llibres electrònics a Google Play Llibres.
    • Tot i que els partners de països marcats amb una estrella (★) poden registrar-se com a venedors, la venda de llibres en aquests països està limitada a determinats partners. Actualment, Google no accepta partners nous per vendre en aquests països.
    • Als països marcats amb una creu (✘), els partners no poden crear un compte de venedor de Play Llibres.
  • Creació d'audiollibres generats automàticament: els partners que siguin en països o regions marcats amb el símbol ✔ poden crear audiollibres generats automàticament per vendre'ls a Google Play Llibres. Els audiollibres generats automàticament només es poden vendre en països o regions aprovats per comprar audiollibres.
  • Compres: els clients poden comprar llibres a Google Play en aquests països. Els audiollibres no es poden comprar en tots els països ni regions aprovats.
    • Als països o a les regions marcats amb (només llibres electrònics), no es poden comprar audiollibres.
    • Encara que s'aprovin les compres en un país, no tots els partners poden vendre en tots els països.
  • Pagaments: en aquests països Google pot fer pagaments als comptes bancaris dels partners.
    • Als països marcats amb una estrella (★), els pagaments es duen a terme mitjançant transferències bancàries en USD.
    • Els perfils de pagament brasilers que s'acaben de crear reben pagaments en BRL. Pot ser que en alguns perfils de pagament anteriors encara es facin pagaments mitjançant transferències bancàries en USD.
    • Malgrat que pots registrar un compte de venedor a Sud-àfrica, només pots rebre guanys en un compte bancari ubicat en un dels països admesos que consten a la columna "Pagaments". Malauradament, el compte bancari no pot ser a Sud-àfrica.
  • Codis promocionals: els partners d'aquests països poden oferir codis promocionals als usuaris dels països admesos a Play Llibres. Es poden oferir codis promocionals en qualsevol país apte en què estiguin a la venda els llibres dels partners.
Nom del paísCodi de paísMonedaRegistres per a venedorsCreació de codis promocionals del venedorCreació d'audiollibres generats automàticamentCompresPagaments
Argentina AR USD (USD)
Àustria AT EUR
Austràlia AU AUD
Bèlgica BE EUR
Bolívia BO BOB
Brasil BR BRL ( [USD])
Bielorússia BY USD (només llibre electrònic)
Canadà CA CAD
Suïssa CH CHF
Xile CL CLP (USD)
Colòmbia CO COP (USD)
Costa Rica CR CRC
República Txeca CZ CZK (només llibre electrònic)
Alemanya DE EUR
Dinamarca DK DKK (només llibre electrònic)
República Dominicana DO USD
Equador EC USD
Estònia EE EUR (només llibre electrònic)
Espanya ES EUR
Finlàndia FI EUR
França FR EUR
Regne Unit GB GBP
Grècia GR EUR (només llibre electrònic)
Guatemala GT USD
Hong Kong HK HKD
Hondures HN USD
Hongria HU HUF (només llibre electrònic)
Indonèsia ID IDR (només llibre electrònic) (USD)
Irlanda IE EUR
Índia IN INR (USD)
Itàlia IT EUR
Jordània JO JOD (només llibre electrònic) (USD)
Japó JP JPY
Kirguizistan KG USD (només llibre electrònic)
Corea del Sud KR KRW
Kazakhstan KZ KZT (només llibre electrònic)
Lituània LT EUR (només llibre electrònic)
Luxemburg LU EUR (només llibre electrònic)
Letònia LV EUR (només llibre electrònic)
Mèxic MX MXN
Malàisia MY MYR (USD)
Nicaragua NI USD
Països Baixos NL EUR
Noruega NO NOK
Nova Zelanda NZ NZD
Oman OM USD (només llibre electrònic) (USD)
Panamà PA USD
Perú PE PEN
Filipines PH PHP (USD)
Polònia PL PLN
Portugal PT EUR (només llibre electrònic)
Paraguai PY PYG
Qatar QA QAR (només llibre electrònic) (USD)
Romania RO RON (només llibre electrònic) (EUR)
Rússia RU RUB (USD)
Aràbia Saudita SA SAR (només llibre electrònic) (USD)
Suècia SE SEK
Singapur SG SGD
Eslovàquia SK EUR (només llibre electrònic)
El Salvador SV USD
Tailàndia TH THB (només llibre electrònic) (USD)
Turquia TR TRY (només llibre electrònic)
Taiwan TW TWD (només llibre electrònic) (USD)
Ucraïna UA UAH (només llibre electrònic) (USD)
Estats Units US USD
Uruguai UY USD
Uzbekistan UZ USD (només llibre electrònic)
Veneçuela VE USD
Vietnam VN VND (USD)
República de Sud-àfrica ZA ZAR
Emirats Àrabs Units AE AED (només llibre electrònic) (USD)
Kuwait KW USD (només llibre electrònic) (USD)
Líban LB USD (només llibre electrònic) (USD)
Egipte EG EGP (només llibre electrònic) (USD)
Bahrain BH USD (només llibre electrònic)