Sådan gør du krav på bøger, der blev scannet til biblioteksprojektet

Hvis du ejer rettighederne til en bog, som blev scannet som en del af biblioteksprojektet, er du velkommen til at overføre den til partnerprogrammet. Nogle af siderne bliver tilgængelige for brugerne, og du vil kunne føje et link til dit eget website. Send din anmodning om overførsel til vores supportteam.

Hvor meget mere af min bog kan brugerne se, hvis jeg føjer den til min konto i partnerprogrammet?
For at give en positiv søgeoplevelse i Google Bøger beder vi om, at der kan søges i minimum 20 % af bogen. Du er naturligvis velkommen til at gøre det muligt at søge i hele bogen og sågar aktivere gratis PDF-downloads.

Kan jeg hente den scannede bog som PDF-fil?
Vi imødekommer ikke manuelle anmodninger for vores scannede filer. Men hvis du vil føje bogen til din konto i partnerprogrammet og gøre den fuldt søgbar og tilgængelig til download for alle brugere, kan du hente PDF-filen ved at gå til bogens side i Google Bøger.

Kan jeg sælge en digital udgave af min bog i Google Play ved hjælp af den scannede fil?
Kvaliteten af vores scannede filer er ikke altid høj nok til, at bogen kan sættes til salg i Google Play. Vi anbefaler, at du sender os en ren digital fil (i PDF- eller ePub-format) eller en fysisk kopi af din bog.

Hvor lang tid går der, før bogen er online?
Der kan gå op til en uge, før bøgerne kan ses på din konto og yderligere to uger, før de offentliggøres i Google Bøger. Du kan følge deres status på siden Bogkatalog på din konto. Hvis bøgerne ikke er offentliggjort efter denne periode, kan du kontakte os.

Kan jeg erstatte en scannet fil med en kopi af højere kvalitet?
På grund af tekniske begrænsninger i vores system kan vi ikke ændre eller overskrive scannede filer. Hvis du regner med, at du kan sende os en digital fil eller en fysisk kopi, anbefaler vi, at du venter, indtil du kan sende din bog direkte til os. Den scannede bog fra biblioteket kan stadig findes i Google Bøger sammen med den scanning, du indsender.

Kan I scanne min bog?
Hvis du vil føje en eksempelvisning af din bog til Google Bøger, uden at du har en kopi, og uden at den er scannet af Google, kan du anmode om, at vi scanner den i en af vores partnerbiblioteker. Vi kontrollerer, om bogen indehaves af en scanningspartner, og i så fald vil vi spørge biblioteket, om den må scannes. Som det er tilfældet med alle bøger, der digitaliseres af Google som en del af biblioteksprojektet, kan kildebiblioteket vælge at downloade en kopi af det scannede værk.

Udeluk dine bøger fra biblioteksprojektet

Hvis du vil udelukke din bog fra at blive scannet til biblioteksprojektet eller fjerne søgemuligheden for en bog, der allerede er scannet, skal du kontakte os. Du skal angive nogle få oplysninger om dig selv samt en liste over de bøger, der ikke skal være søgbare i Google Bøger. Medmindre andet er angivet, bruger vi udelukkende dine oplysninger til at bekræfte, at du er den retmæssige ejer af de pågældende bøger. Se vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger.