Edit an auto-narrated audiobook

4. De inhoudsopgave bewerken

Klik op Meer More om de inhoudsopgave naast een gedeelte te bewerken. Zo kun je het volgende doen:

• De naam van het gedeelte wijzigen.
  • Een gedeelte toevoegen boven of onder het huidige gedeelte.
    • Geef het nieuwe gedeelte een naam om het op te slaan.
  • De inspringing vergroten of verkleinen.
  • Een gedeelte verwijderen.
  • De voorlezer wijzigen.

Belangrijk: De verwijdering is definitief. Als je een gedeelte uit de inhoudsopgave verwijdert, verwijder je het ook uit het audioboek.

Naamloze gedeelten

Tijdens het automatisch voorlezen worden naamloze gedeelten ook voorgelezen. Je vindt deze gedeelten alleen niet in de inhoudsopgave. Geef naamloze gedeelten een naam, zodat lezers ze kunnen vinden.