Edit an auto-narrated audiobook

4. Rediger indholdsfortegnelsen

Klik på Mere More for at redigere indholdsfortegnelsen ud for et afsnit. Derved får du mulighed for at gøre følgende:

• Omdøbe afsnittet
  • Tilføje et afsnit oven for eller neden for det aktuelle afsnit
    • Navngive det nye afsnit, så du kan gemme det
  • Øge eller formindske indrykningen
  • Slette et afsnit
  • Skifte oplæser

Vigtigt! Sletning kan ikke fortrydes. Når du sletter et afsnit i indholdsfortegnelsen, sletter du også det pågældende afsnit i lydbogen.

Afsnit uden navn

Med automatisk oplæsning bliver afsnit uden navn læst op, men de er ikke med i indholdsfortegnelsen. Navngiv afsnit uden navn for at gøre det lettere for læserne at finde dem.