Edit an auto-narrated audiobook

4. Editar la taula de continguts

Per editar la taula de continguts que hi ha al costat d'una secció, fes clic a Més More. Això et permetrà:

• Canviar el nom de la secció.
  • Afegir una secció a sobre o a sota de la secció actual.
    • Per desar els canvis, la secció nova ha de tenir un nom.
  • Augmentar o disminuir el sagnat.
  • Suprimir una secció.
  • Canvia el narrador.

Important: la supressió és permanent. En suprimir una secció de la taula de continguts, també se suprimeix de l'audiollibre.

Seccions sense nom

La narració generada automàticament llegeix les seccions sense nom, però aquestes seccions no són a la taula de continguts. Posa un nom a les seccions per ajudar els lectors a trobar-les.