Edit an auto-narrated audiobook

2. Find indhold, og tilføj indhold igen

Du kan bruge Ctrl + F til hurtigt at søge efter og finde et bestemt ord. Brug derefter knapperne "pil op" og "pil ned" ud for søgningen for at gå til enten næste eller forrige forekomst af ordet.

Du kan også finde og inkludere alle fodnoter, fodnotehenvisninger, tabeller, tekst med tal og sideskift eller tilføje dem igen.

1. Gå til afsnittet "Lydbogstekst" øverst til højre, og klik på Ekskluderede elementer.
  2. Menuen "Ekskluderede elementer" vises til højre. Denne menu indeholder fem kategorier, der kan udvides:
    • Fodnoter
    • Fodnotehenvisninger
    • Tabeller
    • Tekst med tal
    • Sideskift
  3. Find en forekomst ved at gøre følgende:
    1. Udvid en kategori.
    2. Klik på menupilen pil ned til højre.
    3. Klik på højrepilen eller venstrepilen for at gå til næste eller forrige forekomst.
  4. Gør følgende for at inkludere alle forekomster:
    1. Udvid en kategori.
    2. Klik på rullemenuen og derefter Ekskluder ingen.
  5. Gør følgende for at tilføje eventuelle forekomster, du vil beholde, igen:
    1. Find den relevante forekomst i det redigerbare tekstområde.
    2. Markér forekomsten.
    3. Klik på Inkluder i det pop op-vindue, der vises.