Edit an auto-narrated audiobook

2. Cercar i tornar contingut

Pots utilitzar Ctrl+F per cercar una paraula ràpidament. A continuació, utilitza les fletxes amunt i avall que hi ha al costat de la cerca per anar a la instància següent i a l'anterior.

També pots cercar, incloure-ho tot o afegir notes al peu, referències al peu de pàgina, taules, text d'imatges i salts de pàgina.

1. A la secció "Text de l'audiollibre", fes clic a Elements exclosos a la part superior dreta.
  2. A la dreta, es mostra el menú "Elements exclosos". Això mostra cinc categories ampliables per a:
    • Notes al peu
    • Referències de la nota al peu
    • Taules
    • Text de les imatges
    • Salts de pàgina
  3. Per cercar una instància:
    1. Desplega una categoria.
    2. A la dreta, fes clic a la fletxa avall.
    3. Per anar a la instància següent o a l'anterior, fes clic a la fletxa dreta o a l'esquerra.
  4. Per incloure-hi totes les instàncies:
    1. Desplega una categoria.
    2. Fes clic al menú desplegable i, a continuació,No excloguis res.
  5. Per tornar a afegir instàncies concretes que vulguis conservar:
    1. A l'àrea de text editable, cerca la instància.
    2. Selecciona la instància.
    3. A la finestra emergent que apareix, fes clic a Inclou.