Get started with auto-narrated audiobooks

2. Bruk tekstbehandleren

Du kan redigere en lydbok ved å gå til Lydboktekst-delen av boken. Nå åpnes tekstbehandleren, hvor du kan

• redigere teksten som skal leses opp
  • finstemme aspekter ved fortellerstemmen, deriblant uttale, talehastighet, stemmetype samt andre lydforhold
  • fjerne eller redigere tabeller, sideskift, figurtekst og referanser til fotnoter
  • gjøre mye annet – les gjennom de neste modulene for å finne ut mer om alle redigeringsfunksjonene

Du kan lagre endringene og komme tilbake senere ved å klikke på Lagre nederst på siden.