Get started with auto-narrated audiobooks

2. De editor gebruiken

Als je een audioboek wilt bewerken, ga je naar het gedeelte Tekst van audioboek van het boek. In de editor die verschijnt kun je dit doen:

• Wijzigingen aanbrengen in de tekst die wordt vertaald naar audio.
  • Stemfuncties afstellen, zoals de uitspraak, de leessnelheid, het type stem en andere geluidsaanpassingen.
  • Verwijzingen naar voetnoten, tabellen, tekst voor bij figuren en pagina-einden bewerken of verwijderen.
  • En nog veel meer. Lees de modules hieronder voor meer informatie over alle bewerkingsfuncties.

Klik onderaan de pagina op Opslaan om de wijzigingen op te slaan en op een later tijdstip terug te keren.