Get started with auto-narrated audiobooks

2. Brug redigeringsværktøjet

Gå til afsnittet "Lydbogstekst" i en lydbog for at foretage ændringer af bogen. Derved åbnes redigeringsværktøjet, hvor du kan gøre følgende:

• Foretage ændringer af den tekst, der bliver oversat til lydbogstekst.
  • Foretage finjustering af oplæsningsfunktioner såsom udtale, oplæsningshastighed, stemmetype og andre lydrelaterede justeringer.
  • Redigere eller fjerne fodnotehenvisninger, tabeller, tekst med tal og sideskift.
  • Og meget mere – fortsæt til de næste moduler for at få oplysninger om alle redigeringsfunktionerne.

Klik på Gem nederst på siden for at gemme ændringerne og vende tilbage hertil senere.