Get started with auto-narrated audiobooks

3. Find tekst i redigeringsværktøjet

Hele den tekst, der vises i tekstredigeringsfeltet (med undtagelse af overstreget tekst), bliver konverteret til lyd. Hvis du vil redigere en del af den tekst, der bliver konverteret, skal du markere den pågældende del og derefter slette den eller indtaste ny tekst.

Hvis du vil finde forekomster af et bestemt ord og erstatte ordet med et andet ord, kan du bruge værktøjet "Find og erstat".

1. Klik på Mere More øverst til højre.
  2. Angiv det ord, der skal findes i teksten, i feltet "Find".
  • Hvis du vil gå til næste forekomst af ordet: Klik på Næste.
  • Hvis du vil gå til forrige forekomst af ordet: Klik på Forrige.
  1. Angiv erstatningsteksten i feltet "Erstat med", hvis det er relevant.
  • Hvis du vil erstatte det aktuelt valgte ord med den nye tekst: Klik på Erstat.
  • Hvis du vil erstatte alle forekomster af det pågældende ord i lydbogen: Klik på Erstat alle.

Tip! Brug Ctrl + f for hurtigt at søge efter og finde et bestemt ord. Brug derefter menupilene "pil op" og "pil ned" ud for søgningen for at gå til enten næste eller forrige forekomst af ordet.