Sound adjustments

4. Lägga till röster för ytterligare karaktärer

Lägg till en karaktär

1. Välj Lägg till under Ytterligare karaktärer.
  2. Ange karaktärens namn.
  3. Välj en röst och hastighet.

Markera text som läses upp av varje karaktär

1. Markera den dialog som ska läsas upp av karaktären.
  2. Högerklicka på karaktären du vill ha under Ytterligare karaktärer.
  3. Välj Ändra berättare.
    • Du kan även använda tangentbordet:
      • På PC: Tryck på Ctrl + 1 för den första karaktären, tryck på Ctrl + 2 för den andra karaktären och så vidare för de första tio karaktärerna.
      • På Mac: Tryck på + 1 för den första karaktären, tryck på + 2 för den andra karaktären och så vidare för de första tio karaktärerna.

Tips! Text som inte har tilldelats en specifik karaktär läses upp av standardberättaren.