Sound adjustments

4. Tilføj stemmer for yderligere karakterer

Tilføj en person eller karakter

1. Klik på Tilføj under "Yderligere karakterer".
  2. Angiv karakterens navn.
  3. Vælg en stemme og en hastighed.

Markér den tekst, der tales af hver enkelt karakter

1. Fremhæv den del af teksten, som karakteren skal læse op.
  2. Højreklik på den karakter, du vil bruge, under "Yderligere karakterer".
  3. Vælg Skift oplæser.
    • Du kan også bruge tastaturet:
      • På pc: Tryk på Ctrl + 1 for den første karakter, tryk på Ctrl + 2 for den anden karakter osv. for de første 10 karakterer.
      • På Mac: Tryk på + 1 for den første karakter, tryk på + 2 for den anden karakter osv. for de første 10 karakterer.

Tip! Tekst, der ikke er knyttet til en karakter, læses af standardoplæseren.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: